AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Voditelj Milan Milošević pročitao je za Vuka Moba, a bilo je u vezi njegove ljubavne afere sa Teodorom Džehverović.

Zašto lažeš da ništa nisi imao sa Teodorom, kad je tvoja verenica u lajvu potvrdila da jesi, još je navela i njenu menadžerku? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to danas rekao, ja ako budem pričao sa kojim ženama sam sve bio, narod će reći da sam paćenik, da sam tako hteo da podignem sebe. Ja samo ne želim da se bilo čije ime okalja. Teodora i ja smo snimali spot, oni koji znaju moje pesme, vide da tu postoje scene, koje su poprilično skoro eksplicitne i onda naravno, narod stvara takve slike, tako se desilo i u mom slučaju - rekao je Vuk.
Znači tvoja verenica ne govori istinu? - upitao je voditelj.
Ne, ne, to nisam rekao - tvrdio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ja ću reći, Olivera to zna, svi to znamo, samo što to nije bilo javno. Olivera ima i dokaze, koje će verovatno izneti i za Sandru isto tako, sa Sandrom je bio dok mu je bila menadžerka. Eto, nakada sam uvek bio poprilično dobar drug sa Vukovim devojkama. Imaš opciju da ispadneš nedžentlmen, ali ti nikoga nisi silovao. Te žene su same pristajale - rekao je Marko.
Ali oni će mene osuditi da sam paćenik, meni to ne treba - ubacio se Vuk.
To svakako o tebi kruži. Olivera i ja smo pričali o tome - dodao je Đedović.
Kijine i Teodorine grupe su je napadale, moja verenica jeste sve, samo nije lažov. Ona jeste alapača, ogovara ljude, sa mnogim ljudima je trenutno na sudu i sve te ljude, tvrdim, da će dobiti svaku osobu na sudu zato što za sve ima dokaze i to ozbiljne video zapise i slike. Što se tiče ove priče sa menadžerkom, mi smo prekinuli saradnju jer sam ja bio nezadovoljan - rekao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga