AKTUELNO

Bila je ovo interesantna noć.

Noć za nama u Beloj kući obeležile su nominacije i čuvena "Igra istine".

Zadrugari su prošle noći birali koga će nominovati za izbacivanje. Ovonedeljni potrčci su Anđelo Ranković i Paula Hublin, a zadrugari su poslali Paulu u izolaciju. Najmanje glasova publike ove nedelje dobio je Milomir Ćuković Milo i on će se u nedelju naći sa Paulom u trci za izbacivanje iz "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nominacija, usledila je "Igra istine" koja je i ovog puta otkrila mnogo tajni iz života zadrugara.

Ono što je šokiralo mnoge jesu činjenice koje je izneo Filip Car o svojoj dugogodišnjoj prijateljici i bivšoj devojci Moniki Horvat.

Žena ima averziju prema muškarcima jer ju je momak zlostavljao i tukao. Sledeći momak je uradio isto, a možda čak i gore. Sa mnom je spavala kao sestra noći i noći, a da se nismo dodirnuli - dodao je Car.

Monika Horvat otkrila je svoje emocije prema Jovani Tomić Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se zaljubila u Matoru, volela bih da mi verujete, ja znam šta osećam prema njoj. Ona je najbolja osoba koja mi se pojavila u poslednjih deset godina. Želim da opstanemo i napolju. Mi imamo svoj svet koji vi ne razumete - govorila je Monika.

Anja Todorović koja je u Belu kuću ušla sa dečkom Jovanom Cvijetićem Cveletom, stavila je tačku na spekulacije da je bila intimna sa Mladenom Rajkovićem, koji je takođe učesnik "Zadruge 4".

Mladen i ja se znamo neke dve godine i viđali smo se samo u klubovima. Letos smo bili zajedno na bazenu, tu je bio i Vasko, moj dečko i svi. Bila je priča oko Zadruge i on nije bio jedini koji su rekli: "Hoću ja u Zadrugu, predstavi nas kao drugare". Ja sam Mladena i još petoro ljudi predstavila kao drugove, a te ljude sam videla jednom u životu. Samo sam htela da im učinim - rekla je Anja.

Svađu koju su započeli još pre nekoliko dana, ove noći nastavili su manekeni, Toma Panić i Milomir Ćuković Milo.

Zadrugari su u toku "Igre istine" zanemeli i pred tvrdnjama Lepog Miće o Anđeli Milenković Anakondi.

Ona je za vas tata! Za vas devojke! Ona ovde glumi ne kafe kuvaricu, već pomoćnog radnika u obdaništu! Ti si ovde da kažeš ko je momak kome si, kao što svi kažu p*šila k*rac! - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Vuk Mob nije želeo da odgovori na pitanje Miljane Kulić, sa kojom bi zadrugarkom bio da je slobodan.

Ja se stvarno izvinjavam jer neće biti pice večeras. Na ovo pitanje neću da odgovorim, jer imam verenicu koja je trudna i koja bi se uzrujala zbog ovoga - pričao je Vuk, a zadrugari su ga nagradili aplauzom.

Ono što je izazvalo haos i šokiralo većinu zadrugara jeste pitanje koje je Kristijan Golubović postavio Neci Tiktokeru.

Da li si gurao prst u čm** dok si ga d**ao - pitao je Kristijan Necu.
Ovo nije moj nivo - izjavio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Neca nije prihvatio ovu neslanu šalu i završio je u suzama, da bi u jednom trenutku otišao i kod Drveta mudrosti kako bi ga ono umirilo. Neca je od Drveta dobio i zadatak.

Miljana Kulić je ostala neumoljiva i nakon "Igre istine", pa se najpre posvađala sa pevačem Bojanom Savićem, koji je u toku igre izjavio da bi spavao sa njom za novac.

Nakon toga, Miljana se vratila svom starom dobrom "prijatelju" Mišelu Gvozdenoviću. Miljana je sakrila Mišelovu posteljinu, što je njega ozbiljno iznerviralo.

Miljana je po ideji Kristijana Golubovića rešila da obrije noge i obrve Mišelu.

Ja ti dajem mesečni honorar ako mu obriješ noge na spavanju - rekao je Kristijan Miljani.

Iako je Miljana odustala od svoje namere i jednomesečnog Golubovićevog honorara, Mišel se uspaničio i otišao da spava u ekonmskom dvorištu, u štali.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će se razvijati odnosi ovih, ali i ostalih zadrugara ostaje da vidimo u danima koji dolaze.

Autor: S.M.

#Zadruga