AKTUELNO

Poznata pevačica će bez dlake na jeziku autoru i voditelju Ognjenu Amidžiću otkriti sve do sada nepoznate detalje incidenta o kojem svi pričaju!

O pevačici Ljupki Stević danima unazad bruji domaća javnost zbog nezapamćenog skandala koji je izazvala pre nekoliko dana, kada je u naletu besa i ljubomore demolirala dva skupocena automobila u vlasništvu svog oženjenog emotivnog partnera, sa kojim je provela čak deset godina u vezi koju se trudila da sakrije od očiju javnosti.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ljupka je ispričala da je svom partneru ubacila prisljuškivač u džip, zahvaljujući čemu je saznala da joj je neveran. Čim je čula njegove telefonske razgovore tokom kojih je, kako tvrdi, ugovarao intimna druženja sa znatno mlađim devojkama na svojoj vikendici na Avali, pevačica ga je nokautirala, a potom mu razlupala dva automobila, naočigled komšija koje su sve to posmatrale iz okolnih zgrada, ali i ovaj nesvakidašnji prizor zabeležile kamerama svojih mobilnih telefona.

Foto: Instagram.com

Stevićeva je ubrzo završila na VMA, zbog lakših telesnih povreda koje je zadobila tom prilikom, a potom i u policiji, gde je dala izjavu. Izrečena joj je mera zabrane prilaska sada već bivšem partneru, a protiv nje će su podnete prekršajne prijave.

Otkako se saznalo za skandal, domaći mediji ne prestaju da bruje o Ljupki, koja je postala potpuni hit na društvenim mrežama!

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Kako je posumnjala da je partner vara, te se odlučila da pribavi prisluškivač i potvrdi svoje sumnje, šta je sve saznala, kako je izgledao obračun sa dotičnim, ali i samo uništavanje automobila, Ljupka će otkriti u svojoj ekskluzivnoj ispovesti u utorak 22. septembra u autorskoj emisiji Ognjena Amidžića "Amidži šou"!

Ljupka će se, takođe, u razgovoru s Ognjenom osvrnuti i na prirodu svog odnosa sa dosadašnjim emotivnim partnerom, na mere koje joj je uručila policija, ali i postupke koji će, po svemu sudeći, protiv nje biti pokrenuti.

Foto: STUD1ONE

Ne propustite ekskluzivnu ispovest Ljupke Stević u utorak 22. septembra u emisiji "Amidži šou" na TV Pink!

Autor: D.T.

#Amidži Šou

#Ljupka Stević

#Ognjen Amidžić