AKTUELNO

Temperatura u Beloj kući došla do usijanja!

U večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" postavljeno je pitanje Zoranu Buđiću Kobri: Šta se dešava između tebe i nadice, da li si se zaljuvio?

Ona je moja velika prijateljica, ja je mnogo poštujem! Ja nju poštujem, ona je dobra žena, mi se družimo.

Nakon Kobre, postavljeno je pitanje Anji Todorović i Jovanu Cvijetiću Cveletu: Videli smo da je nastala bučna svađa između vas, o čemu se tu zapravo radi?

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, portal Pink.rs ekskluzivno je doneo prepiske Anje i Vasilija Ilića, koju detaljno možete pogledati u linku ispod.

Ja sam upala u depresiju jer se nisam najbolje snašla i rekla sam mu da sam tužna. Moje samopouzdanje je urušeno, ja sam živela život preko instagrama, i dobijala sam samo pozitivne komentare. Ja sam napolju još izgubila samopouzdanje. Mi smo ovde drugačiji, a ne znam u kome je problem - rekla je Anja.
Što se tiče situacije i atmosfere ovde, ona nije mogla sve da zna dok nije došla, pa je pala u depresiju. Mi pre nismo imali ozbiljne veze, i mislim da je ovaj svet problem ovde. U ovoj situaciji se radilo o situaciji u rijalitiju - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon pitanja o njihovoj vezi, otvorila se tema i o Anjinom dopisivanju sa Vasilijem Ilićem.

Mi smo pre ulaska imali jednu svađu, gde sam saznala za prepisku njegovu sa ženom koja ima dete, on je mene uverio da su se samo dopisivali. Kao i svaka žena ja sam bila povređena. Mi smo bili u nekoj svađi i on je tada imao drugara koji se takođe sa njim posvađao, i on se tada izlanuo i rekao kako će mi ispričati nešto što će nam uništiti vezu. On ni je dao telefon i ja sam sve pročitala, i nju sam kontaktirala za prepisku, ali su je obrisali. A Vasilije to zna jer sam mu ja rekla,i tada sam nakitila, ali to nije sve istina - branila se Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče prepiske, i tih rečenica kako će mi biti neprijatelj ovde. Ja sa tom ženom nisam imao ništa, ja sam bio neko ko se zezao pre nje, ali ne mogu ni da poreknem da nisam bio sa starijim osobama, ali ne može niko da mi kaže sam bio sa ženom koja ima 38 godina! Po deseti put ponavljam, sa tom ženom sam se čuo pre, a nisam ni bio siguran u našu vezu. Ja sam devojci samo rekao da je lepa. Ja nisam bio sa ljudima za novac, ja jesam bio samo jednom za rođendan na vikendici sa jednom starijom ženom. pre ovog karantina, ja sam shvatio da hoću da budem sa njom, i ovo mi je prva ozbiljna veza i ja nju volim - branio se Cvele.
Ajde reci ime i prezime daj novinarima, da je zovu i da mi ona potvrdi je l' si me varao ili ne! Ja još uvek nisam sigurna i zato nemam samopouzdanje - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se umešala i Anakonda, koja je iznela ozbiljne tvrdnje za Cveleta.

On se čuo sa tom devojkom dok je imao loše odnose sa Anjom, i ona je prelepa! Anja je uvek bila ljubomorna i kontaktirala je preko Instagrama, ja sam bila kod drugarice koja se dopisivala sa Cveletom, i slali su intimne snimke, u međuvremenu je da devojka odlučila da neće ništa sa njim, ali ga je savetovala šta da radi sa Anjom. On je svom drugaru slao njihov snimak, i njen otac je pretio njemu, a ona nije znala de je on snima - rekla je Anakonda.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video - prilogu.

Autor: P.I.

#Zadruga