AKTUELNO

Niko od zadrugara nije ostao ravnodušan

Milan Milošević je upitao Draganu Mitrović šta misli o celoj situaciji između Filipa i Aleksandre, ali niko nije očekivao ono što se potom desilo.

Kakav je osećaj kada čuješ ovo sve? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Katastofa je! Ljudi, ja Filipa gotivim, ali ja ovo nisam znala. Ja nisam htela da prilazim Aleksandri da je smaram. Mene je bivši muž pljuvao, i tu nema opravdanja, meni se to više puta desilo. Odvratno je kad osetite miris tuđe pljuvačke na licu. Ja sam izgubila dete, prerano sam se porodila sa 5 meseci, i tražila sam utehu u njemu, ali on me je ponižavao. Prvi šamar sam dobila u trudnoći, a posle gubitka me je ponižavao - ispričala je uplakana Dragana svoju priču

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je ustala i ispričala šta joj je Dragana rekla.

Jedno jutro sam pričala sa Draganom, šta je sve doživela sa bivšim mužem. On je nju ponižavao, ona je zbog njega prošla teror. Nalazila je svašta od njega i u telefonu, i na njegovim stvarima. On je manipulisao njom, meni nije svejedno da pričam sve ovo - rekla je Miljana.

Milan je pitao Draganu ko je njen bivši muž i posle ubeđivanja je rekla.

Marko Mitrović. On je bio uporedo sa mnom i njegovom bivšom devojkom. Ja sam počela da živim kod njega u martu, a devojka je bila tu do kraja februara. Moji roditelji ne znaju sve ovo. On je meni branio da se sređujem, šminkam, da imam društvene mreže. Rekao mi je da se samo kurve parfemišu. On je mene ubeđivao da će se promeniti, ali nije to uradio. Meni je trebala pažnja u trudnoći, ja sam puna ljubavi - ispričala je Dragana.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga