AKTUELNO

Bračni par se na snimanju prve emisije popularnog talent šou programa ''Ja imam talenat'' sjajno proveo.

Popularni bračni par, pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta našli su se u ulozi žirija najspektakularnijeg talent šou programa koji će pomeriti granice ove jeseni ''Ja imam talenat'', a koji će biti emitovan na TV Pink.

Oni su zbog ove uloge veoma uzbuđeni, ali su zbog mnogobrojnih poslovnih obaveza ipak morali da svadbeno veselje odlože za narednu godinu.

- Dosta je posla na žiriju. Ovo nije nimalo laka priča. U svakom slučaju uživaćemo. Jedva čekamo da počne jer neće biti samo plesa i pevanja, već svega - rekla je pevačica u emisiji ''Premijera'', dok je njen suprug otkrio da je njemu mnogo teže jer za razliku od Ane do sada nije imao iskustva u žiriranju.

- Kod mene je mnogo veće uzbuđenje budući da je gospođa iskusnija jer je već radila nešto slično - rekao je Rasta što se Ani nije baš dopalo, pa mu je pred kamerama zapretila:

- Za ovo iskusnija gospođa ćemo razgovarati kasnije - rekla je pevačica kroz smeh.

Foto: Foto: Printscreen

Ana i Rasta su na snimanje prve emisije popularnog talent šou programa došli u društvu kućnog ljubimca, psa Simbe, a reper je otkrio koji talenat on ima.

- Simba šarmira i to mu je sve - našalio se Rasta.

Pevačica se pred premijernim kamerama osvrnula i na medijske natpise o navodnom fizičkom sukobu između nje i njenog supruga.

- Ja iskreno nisam ništa znala. Vraćala sam se iz salona i videla sam oko 50 ljudi ispred naše zgrade i odmah sam zvala Rastu. Ja uglavnom poslednja saznam takve gluposti - rekla je atraktivna pevačica, a onda je otkrila i kada će konačno organizovati svadbeno veselje.

- Sada nemamo mnogo vremena za organizaciju svadbenog veselja, ali možda nešto s proleća - rekla je ona.

O čemu je bračni par još govorio, saznajte u najnovijoj Premijeri:

Autor: M. K.

'