AKTUELNO

Oglasio se kućni prijatelj bivšeg para.

Pevačica Marina Visković pre nekoliko dana objavila je novu pesmu za koju je tekst i muziku radila Edita Aradinović. Numera nosi naziv "Ljubi me tu". Kada je reč o Marininom ljubavnom životu, nedavno je i tu došlo do promene.

Foto: Pink.rs

Posle skoro deset godina pevačica je odlučila da prekine vezu sa Mirkom Vukovićem. Kako su mediji prenosili, njih dvoje navodno su raskinuli i veridbu, a ona još uvek ne želi javno o svemu da priča.

Marina i Mirko su godinama živeli pod istim krovom. Mislili smo da će do kraja života ostati zajedno, ali su se u poslednjih godinu dana dosta udaljili. Svako je vodio svoj život, a kada su bili zajedno, uglavnom su se svađali. Čak im se dešavala da se podžapaju pred prijateljima - rekao je jednom prilikom kućni prijatelj bivšeg para.

Foto: Instagram.com

Netrpeljivost među njima je rasla iz dana u dan. Razgovarali su nedavno i zaključili da tu nema više ljubavi. Zato su rešili da se rastanu kao razumni ljudi. Ostali su u dobrim odnosima, jer su ipak sve i svašta prošli zajedno za ovih deset godina. Mirko je rekao Marini da može da se osloni na njega za šta god da joj treba - dodao je on.

Autor: S. K.

#Marina Visković