AKTUELNO

Bilo je napeto.

Voditelj Milan Milošević još jednom je ove večeri ušetao u Belu kuću kako bi saopštio zadrugarima rezultate preseka.

Zadrugari su iskoristili ovu priliku i otpevali Miljani Kulić rođendansku pesmicu, a onda je došlo vreme da saznamo ko napušta Belu kuću.

Milan je najpre podigao Anabelu Mićić i Andreu Reu Anđelković.

Sa svakim sam popričala, za crnim stolom sam pratila šta se dešava - rekla je Anabela.
Nisam spremna da idem kući, meni je ovde lepo - rekla je Rea.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je potom podigao i Mitra Popovića Popa i Mladena Rajkovića.

Očekivao sam ovo - rekao je Mladen.

Kristijan Golubović, Ivana Šašić, Miljana Kulić i Lepi Mića su prokomentarisali zadrugare koji su u igri za izbacivanje.

Mladen i ja smo imali sukob, ali večeras je priznao da sam ja u pravu. On ima visoko mišljenje o sebi. Rekao je da mu ovo ne treba, da je iznad svih, a on je rekao da sam u pravu - rekla je Ivana Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pop je vojnik, maneken. Vaspitan je, tih. Rea je zvrk, Mladena bih ostavio, on je meni faca. Totalno je drugačiji od ostalih momaka. Anabela je prefinjena, ona drži svoje cigarice. Ona je dama, elokventna je. Rei se najviše ne ide kući - rekao je Kristijan.
Mića je Anabelu predstavio kao pobednicu, mada ne verujem da će ispasti. Mladen tek ima da pokaže u rijalitiju, treba da se aktivira. Što se tiče Popa, on je kulturan i jako elokventan momak. Mislim da će Rea napustiti "Zadrugu" večeras - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rea bi trebalo da ostane, Anabela je podbacila - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je saopštio Rei i Popu da su bezbedni, a Anabela i Mladen ostali su u duelu. "Zadrugu" je, odlukom glasova publike, napustio Mladen Rajković.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga