AKTUELNO

Noć u Zadruzi bila je turbulentna i burna!

Osim toga, što su neki od zadrugara tokom vanrednog izbacivanja napustili velelepno imanje Zadruge 4, ukućani su, takođe, dobili i novu cimerku. Tara Simov će u narednim danima napraviti haos, koji je najavila, a koji se od nje svakako očekuje!

Nakon saopštenja Milana Miloševića da će neko od zadrugara zauvek napustiti imanje, svi su pošli da se pakuju. Nakon prvog preseka, zadrugar sa najmanjim brojem glasova bio je Mladen Rajković.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je podigao Andreu Anđelković Reu, Mitra Popovića Popa, Anabelu Mićić i Mladena Rajkovića. Biralo se između Mladena i Anabele, koja je izrazila želju da ide kući, međutim, gledaoci nisu tako mislili!

Mladen je kod Dušice Jakovljević izjavio da se nije baš najbolje snašao na imanju, i da nije našao rame, koje bi bilo tu za njega:

Ja sam lično očekivao da je drugačije, ovo nije kao na TV-u. Ja sam bio isti kao napolju. Teško je nespavanje, hrana, i sve to, ja lično moram da spavam duže. Ima lepih devojka u Zadruzi, ali više sam se borio za svoje preživljavanje. To je jako komplikovano - rekao je on.

A onda je nastao pravi haos! Zadrugari je nisu očekivali, a kada je stigla, Tara Simov je dočekana uz vrisak. Potom se zamerila nekim zadrugarima i imala svašta da im kaže već na ulasku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Tara. Iskreno ono što sam pratila i gledala napolju vi ste pravi foliranti, sramota me je u ime nekih ljudi. Je l' vam se sviđa pesma? Inače sam slobodna. Mnogo ljudi me je razočaralo, najviše ti Aleksandra, budi kao ja - rekla je ona.

Potom je napala Vladimira Tomovića jer ju je blokirao na društvenim mrežema, i obračunala se sa Andreom Anđelković Reom i Aleksandrom Nikolić, kojoj je mnogo toga poručila!

Nakon Tarinog ulaska, i njenog predstavljanja zadrugarima koji je nisu upoznali, usledilo je ono čemu se zadrugari sigurno nisu nadali. Mislili su da je vanredno izbacivanje završeno, ali ih je Milan Milošević ubrzo demantovao!

Foto: TV Pink Printscreen

Podigao je sledeće zadrugare: Tomu Panića, Anabelu Mićić, Mitra Popovića i Anu Bulatović. Gledaoci su odlučili da je sledeći zadrugar koji definitivno napušta Zadrugu Mitar Popović Pop!

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom intervjua sa Dušicom Jakovljević izjavio je da je svestan da se nije snašao, a kada su pomenuli ljubavne veze, rekao je da je sve fejk.

Ja se nisam snašao, bio sam to što jesam, to ljudima ne pije vodu, ali sam srećan najiskrenije što idem kući. Najmanje sam bio aktivan za crnim stolom, gledam svoj život, ne komentarišem ljude - rekao je Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve to što se izdešavalo za ovih 15 dana je previše čudno. Ne znam da li se Monika zaljubila u Matoru. Ne znam šta da ti kažem o njima. Što se tiče Aleks i Cara to mi deluje jako fejk. Mnogo je nerealno sve to, od Paule, Frana, Anđela, Ivane. Ja mislim da se Anđelu dopada Paula. Pričao sam sa Franom, nije mi jasno što se pomirio sa Paulom ali on nju voli - dodao je Mitar.

Pored toga, noć je sa sobom nosila niz svađa, kako ljubavnih, tako i prijateljskih. Miroslav Pržulj Lepi Mića je opet svojom "igrom istine" naterao mnoge zadrugare da kažu sve ono što potajno misle u sebi. Monika Horvat i Jovana Tomić Matora imale su ozbiljnu svađu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne želim više ovo! Da je meni neko ušao u Zadrugu koga ja znam, ja bih tebe uhvatila za ruku i odvela da te upoznam sa njom. Ti si otišla sama bez mene i sedela sa njom dva sata, dok te ja čekam - zamerila je Monika Matoroj.
Ja ne znam šta ti meni zameraš više. Šta ja tebi radim? Ako je moja greška to što želim da se družim sa ljudima onda je bolje da raskinemo - rekla je Matora.

Svakako je ovo bila burna noć u "Zadruzi", a šta nas očekuje u novom danu, ostaje nam da vidimo.

Autor: D.B.