AKTUELNO

Novi problemi!

Kako javljaju domaći mediji, pevač Darko Lazić navodno duguje 20 alimentacija za ćerku Lorenu koju je dobio tokom bračne zajednice sa pevačicom Anom Sević. Budući da Darko nije izmirio dugovanja, Ana je navodno presavila tabak i sada svoje zakonsko pravo potražuje na sudu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je još prošle godine tužila Darka, ali su se zbog pandemije korona virusa tek nedavno sreli na sudu. Održano je prvo ročište, a iznos koji pevač duguje do danas narastao je na neverovatnih 1.100.000 dinara, što je oko 10.000 evra - ispričao je izvor blizak nekadašnjem bračnom paru.

Dodaje se i da je Darko na sudu izlagao svoju navodnu tešku materijalnu situaciju, te je molio za razumevanje. Sudija je uneo u zapisnik sve što je Lazić ispričao, ali su advokati Ane Sević insistirali na tome da pevač nije plaćao alimentaciju ni pre saobraćajne nezgode.

Foto: TV Pink Printscreen

Sudiji je govorio kako zbog saobraćajne nezgode u kojoj je smrt izbegao za dlaku gotovo godinu dana nije nastupao, a kako i danas vraća dugove nastale u tom periodu, kako za lečenje, tako i za život. Takođe se žalio na trenutnu materijalnu situaciju i na to što su mu zbog korona virusa otkazani svi nastupi, te kako njegova verenica ne radi, kako izdržava roditelje... - ispričao je izvor.

Prema pisanju štampe, nakon ovog glavnog pretresa na kojem su saslušani i Ana Sević i Darko Lazić, sudija je zakazala novo ročište za nekoliko meseci, a pevaču je stavljeno do znanja da ono što duguje svojoj ćerki mora da isplati.

Autor: S. K.