AKTUELNO

Bile su veoma vezane jedna za drugu!

Rada Manojlović pre samo tri meseca imala je smrtni slučaj, a sada je progovorila o gubitku člana porodice. Naime, pevačica je prvi put rekla javno da joj je preminula baka, a ubrzo je izgubila i prijateljicu.  

Foto: TV Pink Printscreen

Sada ću prvi put javno da kažem da sam pre tri meseca imala smrtni slučaj u porodici, preminula je moja baka, mama od moje mame za koju sam bila veoma vezana, i ja sam od tada toliko nezainteresovana za dešavanja oko mene. Verujte mi da sam se od dana kada mi je nana preminula povukla u neke svoje misli, da me više ništa ne zanima - rekla je Rada.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Sada živim u nekoj iluziji, pokušavam da ubedim sebe da se ništa od toga nije desilo. Meni je bilo neophodno povlačenje i da sebi dozvolim da tugujem, daleko od svih. Meni kad je mama umrla, ja sam nekoliko dana nakon sahrane otišla da pevam, da radim i mislim da sebi nikad nisam dozvolila da prebolim taj bol koliko toliko, jer sam bila zaokupirana poslom, morala sam da zaradim, a sada sam shvatila da je vreme da pustim sebe da bolujem, nisam više mogla da budem Rada robot - dodala je pevačica.

Autor: Pink.rs