AKTUELNO

Nova sezona hit ktiminalističke serije na najgledanijoj komercijalnoj televiziji!

Kako je najavljeno, na TV Pink ćete u aktuelnoj sezoni moći da gledate bogat domaći igrani program. Nakon uspešne prve sezone, od 17. oktobra svake subote i nedelje od 20 časova na TV Pink emitovaće se druga sezona kriminalističke serije “Državni službenik”, koja donosi više akcije, zapleta i intriga.

U glavnim ulogama u drugoj sezoni videćete Milana Marića, Žarka Lauševića, Milenu Radulović, Nenada Jezdića, Aleksandra Berčeka, Vaju Dujović, Petra Benčinu, Martu Bjelicu, Ljubomira Bulajića, Dušanku Glid, Sonju Kolačarić, Irfana Mensura, Tanasija Uzunovića, Radovana Vujovića, Nebojšu Dugalića i mnoge druge poznate glumce.

Priča se nastavlja tamo gde se završila prva sezona: Lazar (Milan Marić) nije više u Službi, bori se sa sopstvenim demonima i ženinom izdajom, ali kako se situacija zaoštrava, moraće da preuzme kontrolu.

Foto: RTV Pink

U Srbiji su raspisani vandredni parlamentarni izbori i počinje pojačana aktivnost stranih sila. Milojević (Nebojša Dugalić) pokušava da zadrži stvari pod kontrolom iako mu mnogi rade o glavi, pa i najbliži saradnici. 

Foto: RTV Pink

U izbornoj kampanji aktivira se, uz rusku pomoć, i Srpski otadžbinski savez na čelu sa Smiljanom Vučetićem (Aleksandar Berček) koji dugo neće shvatiti da je iznenadni uspon njegove partije deo opasnog plana u kome je ugrožena bezbednost zemlje.

Foto: RTV Pink

Paralelno, nekadašnji regionalni rukovodioci službe umiru pod sumnjivim okolnostima i na meti su Bakračev (Radovan Vujović) i Milojevićev otac. Bakrač je u velikim životim preokretima koji utiču na njegovu pronicljivst i odlučivanje u poslu. 

Kroz 12 novih epizoda, u priči punoj preokreta, senzacionalnih akcija ali i neočekivanih žrtava, najvažnije je samo jedno – bezbednost države bez obzira na cenu.

Foto: RTV Pink

Mnogo akcije, uzbudljivih zapleta i vrhunska glumačka ekipa – ovo su dovoljni razlozi da ne propustite drugu sezonu “Državnog službenika” od 17. oktobra svake subote i nedelje u 20 časova na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#Aleksandar Berček

#Državni službenik

#Dušanka Glid

#Irfan Mensur

#Marta Bjelica

#Milan Marić

#Milena Radulović

#Nebojša Dugalić

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Vaja Dujović

#ljubomir bulajić

#nenad jezdić

#nova sezona

#radovan vujović

#serija

#Žarko Laušević