AKTUELNO

Njoj papir ništa ne znači.

Mlada pevačica Nikolija Jovanović u emisiji "Ekskluzivno" otkrila je u kakvim je odnosima njen nevenčani suprug Relja Popović sa njenim ocem, Vladom Jovanovićem, koji je inače doktor ekonomskih nauka.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović, Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Ponosan je tata jer vidi da sam se pronašla u ovome i da sam srećna. Super se slažu on i zet, korektan je odnos, kakav i treba da bude - istakla je ona.

Pevačica je otkrila da joj venčanje nije u planu, te da joj papir ništa ne znači, a da ukoliko ponovo bude ostala u drugom stanju, da će tu vest rado podeliti sa svima.

Nije u planu venčanje, neka smo živi, zdravi i srećni, doveka ovako, uopšte mi ne treba papir da bih to potvrdio. To nisu neke stvari koje volim da iznosim, ako se desi da zatrudnim, neću to sakriti - rekla je Nikolija, a onda progovorila o tome zašto se nervira kada vidi da su je neke koleginice iskopirale:

Foto: TV Pink Printscreen

Nije tačno da sam sujetna, ja mnogo volim da budem originalna i autentnična i radim na tome. Trudim se i danas, kad je sve dostupno svima, sve je izmišljeno, ja se trudim da to što radim bude originalno i autentično, onda se jako iznerviram kad moji bliski saradnici ponove nešto. Njima to ne predstavlja problem, a ja se jako iznerviram jer gledam sve do najsitnijih detalja - rekla je Jovanovićeva.

Nikolija je istakla da za dobar brak ne postoji formula, ali da je neophodno da oba partnera konstantno rade na sebi.

Ne znam da napišem formulu, da znam napisala bih knjigu i podelila bih je sa svima. Radimo na sebi on i ja, mnogo ljudi se opuste, zanemare i fizički i duhovni izgled - navela je pevačica.

Autor: R.L.

#Nikolija Jovanović