AKTUELNO

Ovu seriju ćete sigurno obožavati.

Sutra od 20 časova na televiziji Pink sa emitovanjem počinje igrana serija "Jugoslovenka", a tim povodom u današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gostovala je glumica Jana Milić Ilić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo glumački jako ponosni što smo deo ovakvog projekta, to jeste negde nastavak "Crvenog meseca" ali ima mnogo novih likova, jedna predivna ljubavna priča, ima puno obrta, biće jako zanimljivo, gledajte nas sutra. Ima kolega koje su igrale i u "Crvenom mesecu", ali ovde ima malo manje politike, a više ljubavi, spletki, korupcije - rekla je Jana i dodala:
Snimanje traje već par meseci, bili smo na Hvaru, imali smo prilike da se upoznamo, ja imam sreću što radim sa kolegama koje dugo i dobro znam, to je jedna ekipa dobrih, pozitivnih ljudi, dobrih glumaca, zaista se obradujem kad dođem ujutru i vidim ih sve. Kad radimo radimo, kad se šalimo, šalimo se.

Iz studija u Šimanovcima gde se i snima "Jugoslovenka" uključili su se Stefan Radonjić i Jovana Milovanović.

Uzbuđeni smo, ja imam tremu i odgovornost, ali nemam vremena da razmišljam kako će sve to da bude. Ja imam sreću da ne igram istorijski lik, moj lik je fiktivan, tako da imam slobodu da izađem iz okvira epohe. Sa svakim likom gradim drugačiji odnos, to mi pruža mogućnost da menjam lik - istakao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj lik nije istorijski, ja sam se prvi put našla u epohi. Imamo malo više slobode da se igramo i da sami osmislimo lik - rekla je Jovana.

Autor: R.L.

#Jana Milić Ilić

#Jovana Milovanović

#Stefan Radonjić