AKTUELNO

Uzbuđenje pred prvu epizodu raste.

Jovana Milovanović i Dušan Matejić, glavni likovi iz serije "Jugoslovenka" koja startuje večeras od 20 časova na televiziji Pink, gostovali su danas u "Novom jutru" kod Dee i Sarape. Njih dvoje tumače dvoje mladih ljudi, Kosane i Vuka Pavlovića, a sada su otkrili neke nove detalje o seriji koja će zasigurno oduševiti sve.

Dosta smo radili. A kome god smo rekli da idemo na Hvar bili su oduševljeni, ali nismo odmarali. Bilo je zahtevno, ali ugrabili smo i koji dan da se odmorimo - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni prija jer sam shvatio da nikad do sad nisam igrao nekog normalnog čoveka. Meni je nova ta vrsta tempa u radu, radi se gotovo neprekidno, naporno je to brzo učenje teksta. Jako je zahtevno, a to je samo osnova... Ali kad su kolege tako dobre i kad je to istorijski i ljubavni spektakl, jako su se lepo složile kockice među nama, to je inspirativno. Kad god padneš, nemaš više energije, ekipa te podigne - naveo je Dušan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi koji nismo istorijski likovi imali smo malo veću slobodu da se igramo. Ja sam u obe porodice, ni tamo ni ovamo, jedna porodica je oličenje svega negativnog, oličenje svega što nije valjalo u tom vremenu - istakla je glumica.
Moja porodica je normalna, moj lik se trudi da shvati taj novi svet, ali mu ne ide jer je drugačije vaspitan - dodao je Matejić.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta su oni još rekli i zašto večeras ne smete propustiti premijerno prvu epizodu serije "Jugoslovenka" od 20 časova na televiziji Pink pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Dušan Matejić

#Jovana Milovanović

#Jugoslovenka