AKTUELNO

Bila je šokirana.

Bivša zadrugarka Jelena Pešić gostovala je večeras na Red televiziji u emisiji "Pitam za druga" kod voditelja Stefana Miloševića Pande i Stefana Kandića Pande.

Jelena je progovorila o odnosu Mine Vrbaški i Frana Pujasa, ali se dotakla i Mininih emocija prema Vladimiru Tomoviću.

Foto: Red TV Printscreen

Ne sviđa mi se Minin odnos prema Franu. Mislim da se njoj vraćaju emocije prema Vladimiru. Dobro je krenula, kad se suprotstavila Vladimiru, tako je trebalo da ostane. Ni Vladimirova igra mi se ne sviđa on je dobar rijaliti igrač - rekla je Jelena.

Ona je prokomentarisala i to što Jovanu Ljubisavljević mnogi upoređuju s njom, te se prisetila jedne sporne situacije koju je imala u protekloj sezoni sa Tomovićem.

Postoje klipovi koje sam gledala kad sam izašla iz Zadruge, nisam mogla da verujem šta je Vladimir radio. Ja sam bila pokrivena i okrenuta, a on je pazio koja kamera snima i kaže: "Nemoj da me pipaš". Meni je to bilo smešno, kao kako je lud, međutim, kad sam izašla videla sam kako to može da izgleda strašno. Jeste me lupio, ali me nije pipao. To je uradio dok sam spavala. Ovo što radi sa Jovanom mi se ne sviđa, volela bih da ona ostane pri svom stavu do kraja. Vladimir igra igru i to dobru... Pogledala sam klipove koji nisu dobri i nisu prijatni, ja znam šta se desilo. Vidi se kako hvata kameru, a mi okrenuti jedno od drugog, i on kaže da ga ne pipam - istakla je Jelena.

Foto: Red TV Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Jelena Pešić