AKTUELNO

Gurman je, ali vodi računa! Ipak, za sve je kriva genetika.

U šestu deceniju života ušla je pevačica Snežana Babić Sneki. Međutim, to ne utiče previše na njen izgled. Pevačica ne krije da je vežbanje zaslužno za njenu top formu, ali i da veliku ulogu ima i genetika.

Foto: TV Pink Printscreen

Tajna izgleda je u vedrom duhu, u energiji kojom zračite i u tome kako nosite svoje telo. Volim svoj posao i može da mi se desi neka situacija koja je neprijatna, ali kada ja u tom trenutku vidim kolege, kamere, studio i pesmu, ja zaboravim na sve i ne dozvolim da to utiče na mene - kaže Sneki.

Foto: Instagram.com/snezanababicsneki

Gurman sam i volim da jedem i vodim se tim da u odnosu na to koliko ste aktivni morate i da pojedete toliko. Neko sam ko stalno aktivno vežba. Imam svoj program. Ne koristim sprave i tegove, moje opterećenje je isključivo moje telo. Postoje vežbe gde možete sa jednom stranom tela da opteretite drugu i to vam je dovoljno. Ne volim ništa što je prenabildovano, sve volim proporcionalno i normalno, da sve bude skladno. Ako imate genetsku predispoziciju, to nije nimalo teško - dodaje Sneki.

Pevačica dodaje i da zasluge duguje i dobroj genetici, a pričala je i o posetama kozmetičaru.

Foto: TVPink Printscreen

Posetim kozmetičara s vremena na vreme, ne volim da preterujem ni u čemu. Imam svoj način negovanja lica i dekoltea, jer su to delovi tela jako važni za ženu. Treba obratiti pažnju na korišćenje prirodnih maski za lice. Naravno, postoje i mezoterapije, koje možete ponekad uraditi. Jako su bitni vitamini D, B i C i njih treba uvrstiti u ishranu, jer su blagotvorni za kožu i opšte zdravlje organizma - istakla je ona.

Autor: Pink.rs

#Snežana Babić Sneki