AKTUELNO

Otkrila i zbog čega je postavila Tomovića za vođu.

Hana Rodić, nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga 4", večeras gostuje u emisiji "Pitam za druga" na RED TV-u kod Stefana Kandića Kendija i Stefana Miloševića Pande. Ona je na samom početku rekla zbog čega je Vladimira Tomovića postavila za vođu, pa je ispljuvala nekadašnju drugaricu Moniku Horvat s kojom se posvađala zbog šminke.

Foto: RED TV

Tomovića sam postavila zato što, eto... Do poslednjeg trenutka sam mislila da psotavim svoju bivšu drugaricu, ali eto... Bio je nesporazum, moja bivša prijateljica je to ispričala na jedan svoj imaginarni način. Što se tiče ukućana, vidim da nije mogla da dočeka da izađem, kako bi me olajavala - rekla je Hana.

Foto: RED TV

Hana je u nastavku komentarisala i ostale zadrugare. Tom prilikom rekla je da se još više razočarala u Jovanu Tomić Matoru, za koju smatra da je i dalje zaljubljena u Sanju Stanković. Ona je istakla i kako joj je druženje s Monikom bilo jedno od najjeftinijih u životu.

Što se tiče Matore, imala sam loše mišljenje. Ona je uspela da ga popravi, pa ga je pokvarila. Sada je još gore mišljenje o njoj nego pre. Nije joj baš uspelo da me zbari. Njeno ponašanje prema drugim ljudima mi govori kakva je osoba. Što se tiče moje bivše prijateljice, to ne treba previše komentarisati. Ona je trebala da bude više fer i korektna. Ona meni šminku nije vratila, nisam tražila novac. Ovo mi je bilo jedno od najjeftinijih prijateljstava, koštalo je 100 evra - govorila je Hana.

Foto: RED TV

Za Paulu sam odmah rekla da mi deluje kao da je iskoristila dečka i da pravi žrvtu od sebe. Što se tiče Matore, ona je iskoristila priliku sa Monikom, da Sanja uđe. Ona Sanju nije prebolela - rekla je Hana.

Autor: S. Kuvekalović

#Red Tv