AKTUELNO

Selma nije htela nikome da ostane dužna.

Pevačica Selma Bajrami, koja u poslednje vreme vredno radi na svojoj karijeri, odlučila je da snimi duet sa svojim kolegom, što određeni broj ljudi na društvenim mrežama nije dobro prihvatio.

Posle objave da će da otpeva pesmu pod nazivom "Na mogu te voljet k'o prije" sa Aleksandrom Dimijem, neke ličnosti sa estrade nisu bile baš prijateljski nastrojene, kao ni mali broj korisnika društvenih mreža.

Ipak, Selma se nije mnogo potresala zbog toga, jer su se njeni iskreni obožavaoci mnogo obradovali, ali je ipak morala odgovori "zlim jezicima".

Ona je na Fejsbuku objavila fotografiju sa Dimijem, u okviru koje je napisala status u kom je izrazila svoj stav i stala u odbranu prijatelja.

- Moj prijatelj. Poručujem svima onima koji pomisle da mog prijatelja uzmu u usta u negativnom kontekstu da se okrenu svojim jadnim životima, jer vi samo možete sanjati da imate status, titule, život koji je sam stekao u ovoj državi! A dušu i srce i plemenitost da ne spominjem! On može sve što pozeli, što vam je krivo što vi lenčine gabori isfrustrirani ne možete! Odstupite, luzeri - stoji u okviru njene objave.

Da podsetimo, Selma je u poslednje vreme više puta isticala da je u Aleksandru našla najveći oslonac, ljubav i pažnju, pa je odlučila da baš sa njim snimi duet.

Autor: V. T.

#Aleksandar Dimi

#Selma Bajrami

#pevačica

'