AKTUELNO

Pevačica je nakon razvoda od bivšeg rukometaša izgubila veru u ljubav, a u medijima se uopšte ne pojavljuje.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac, posle nastupa koji ima u Grčkoj krajem meseca, otputovaće u jedno mondensko letovalište na predlog svojih prijatelja kako bi se odmorila od svega što joj se u poslednje vreme dešava u privatnom životu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Posle razvoda od supruga, i bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića, pevačica je izgubila veru u ljubav, a u medijima se uopšte ne pojavljuje.

Foto: Andrej Nihil/Kobra

Bekvalčeva je odlučila da okrene novi list u životu, a da će turbulencije koje su joj se desile otpevati u novoj pesmi, za koju navodno sama piše tekst.

Prijatelji su je posavetovali da otputuje na van Srbije. Nataša je prihvatila tu ideju, samo što će sa njom otići i njena ćerka Hana, od koje ona ne voli preterano da se odvaja. Ona će nakon nastupa u Grčkoj, koji ima krajem aprila, odlučiti za jedno od dva letovališta koje je planirala, a tamo će najverovatnije raditi na svojoj novoj pesmi. Njen kum Alen, koji joj je velika podrška, najverovatnije će pisati muziku, dok će Nata sama pisati tekst - rekao je izvor blizak Nataši.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: Pink.rs

#Ljuba Jovanović

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'