AKTUELNO

Nju je ova situacija izbacila iz takta, budući da se tek vratila iz šopinga.

Atraktivna pevačica Milena Ćeranić pretrpela je neprijatnu situaciju kada joj je na jednom parkingu u Beogradu obijen gepek, a tom prilikom su joj ukradene tek kupljene stvari koje je unapred pripremila za jedan nastup.

Foto: Pink.rs

Pevačicu je, kako saznajemo, ova situacija izbacila iz takta, pa je vikala na sav glas i vidno iznervirana kopala po preostalim kesama u nadi da su joj cipele, garderoba i ostale neophodne stvari za nastup ipak ostale negde zaturene.

Foto: Pink.rs

Milena se ovih dana priprema za predstojeći nastup u inostranstvu gde će promovisati novu pesmu ''Jeftino''. Ona je tom prilikom pazarila posebnu garderobu i cipele. Budući da je morala da svrati do bankomata da podigne novac kada se vratila ukapirala je da joj je gepek obijen. Lopovi su joj odneli nekoliko kesa sa stvarima, a nešto je ostalo. Verovatno su uzeli prvo za šta su se uhvatili jer nisu imali mnogo vremena pošto se Milena brzo vratila - rekao je dobro obavešteni izvor blizak pevačici za Pink.rs. Mi smo došli u posed fotografija koje i dokazuju da se Milena našla u nebranom grožđu kada je shvatila da pokradena...

Foto: Pink.rs

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo pevačicu, međutim ona je ostala nedostupna za bilo kakav komentar na ovu temu.

Foto: Pink.rs

Autor: M. K.

#Milena Ćeranić

#pevačica

'