AKTUELNO

Muzička zvezda uvek je išla u korak sa trendovima, pa je i davne 2002. godine izgledala moderno i seksi.

Folk diva Seka Aleksić objavila je 10. aprila sedmi po redu studijski album "Koma", koji je promovisala juče na Dedinju, gde je okupila brojne kolege, poslovne saradnike i predstavnike medija.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Njen novi CD u izdanju City Records-a u rekordnom roku osvojio je domaću publiku koja je s oduševljenjem prihvatila sve nove pesme koje su već postale veliki hitovi, zbog čega i sama pevačica misli da je ovo najbolji album u njenoj karijeri. Međutim, ništa manje uspešni nisu bila ni njena prethodna izdanja.

Foto: Instagram

Za ogromni uspeh jedne od najpopularnijih folk pevačica na ovim prostorima zaslužan je njen raskošni talenat, ali i marljiv rad kojim je krčila put na domaćem estradnom nebu, počevši od 2002. godine, kada je snimila svoj prvi album "Idealno tvoja".

Sa ovog CD-a odmah se izdvojila pesma "Hej, da sam muško" koja je, u žargonu estradnih umetnika, postala njena "lična karta" i hit bez kojeg ne moće da prođe nijedna dobra žurka, a folk zvezda je tada izgledala prilično drugačije.

Foto: YouTube screenshot

Umesto smeđe, talasaste frizure koju sada nosi, Seka je 2002. godine bila vatrena crnka sa kovrdžavom kosom, a kada je odevanje u pitanju, Seka je i tada pratila modne trendove i bila obučena po poslednjoj modi.

Foto: YouTube screenshot

Posle vrtoglavog uspeha koji je postigla prvim albumom nizali su se novi uspesi - svaki naredni album bio je sve uspešniji, hitovi su se samo ređali, a Seka je uvek išla u korak sa trendovima, te je tokom svoje muzičke karijere imala više transformacija.

Danas je ostvarena na svim poljima - osim što važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica, Seka se ostvarila i u ulozi majke u septembru prošle godine, a nove pesme snimala je u podmakloj trudnoći.

Foto: Printscreen Instagram

Ukoliko već niste, u nastavku pogledajte Sekine nove spotove za pesme "Evo" i "Koma", koje su na Jutjubu za kratko vreme poslušali milioni ljudi:

D. T.

#Seka Aleksić

#album

#pevačica

'