AKTUELNO

Pevačici se ne vraća na scenu, pošto joj se uloga majke osladila.

Pevačica Jelena Kostov, koja je pre dva i po meseca rodila sina Miliju, priznala je da je njen suprug izabrao ime Miljan za njihovo prvo dete, ali je ona uložila veto za drugo.

- Miljan je odabrao ime za Miliju jer se tako zvao njegov deda, a i meni se dopala njegova zamisao. Međutim, ako nam drugo dete bude bila devojčica, ja biram kako će se zvati. Volela bih što pre da rodim još jedno - kaže pevačica.

Jeleni je krivo što se nije porodila prirodnim putem samo iz jednog razloga.

Foto: Instagram

- Morala sam da idem na carski rez. To je s jedne strane super jer vam daju anesteziju i kada se probudite porođaj je gotov. Međutim, meni je krivo samo zato što nisam doživela taj momenat kada se tek porodite i odmah vidite bebu - objasnila je ona.

Jelena kaže da se dobro snalazi u ulozi majke i da joj je do sada najviše pomagala mama Dana, ali i suprug.

- Majka je bila kod mene mesec dana nakon što sam se porodila i to mi je mnogo značilo. Prvi put kada sam kupala i previjala Miliju bilo me je strah, ali sada posle tri meseca sve znam - priča Kostovljeva.

Foto: Instagram

Jelena se nije uželela posla, već uživa u svakom trenutku sa svojim prvencem.

- Nažalost, znam da ću uskoro morati da se vratim poslu, zbog publike. Nije u redu da me nema dugo. Ali ja toliko uživam sa Milijom da mi se uopšte ne vraća na binu - kaže pevačica.

Pink.rs

#Jelena Kostov

#Porođaj

#pevačica

'