AKTUELNO

Pop pevačica ponovo je promenila svoj fizički izgled.

Emina Jahović s vremena na vreme eksperimetiše sa svojim fizičkim izgledom, a promene se uglavnom odnose na frizuru, pa je tako bilo i ovaj put.

Foto: Pink.rs

Ona je skratila svoju dugu tamnosmeđu kosu do ramena, a onda je "ombre" tehnikom posvetlela krajeve, a novim izgledom pohvalila se na Instagramu.

Nadogradnja - nikada više

Podsetimo, Emina je početkom godine nosila znatno dužu, bujnu kosu koja je oduševila sve devojke koje je prate na društvenim mrežama. Iako je i ona sama bila prezadovoljna svojim tadašnjim izgledom, pevačica je, ipak, rešila da ukloni nadogradnju zbog ogromnih bolova koje je imala.

Foto: Instagram

Čim je to učinila, svojim fanovima na društvenim mrežama objasnila je zbog čega je bila primorana da donese takvu odluku.

Ovo je drugi put u životu da sam stavila nadogradnju kose i u potpunosti se slažem da izgleda predivno… Ali, za ovakvu kosu potrebna je ogromna briga i mnogo neprospavanih noći zbog keratina koji pakleno boli! Odlučila sam da odmah pozovem svog frizera i da sve to uklonim smesta. Razmislite pre nego što se odlučite na ovakav korak. Bog blagoslovio majku prirodu - napisala je krajem januara Emina na Instagramu.

D. T.

#Emina Jahović

#Frizura

#pevačica

'