AKTUELNO

Njen dom je kao iz časopisa.

Pevačica hrvatske pop grupe "Kolonija" Indira Levak uživa u privatnom carstvu u mirnom delu Zagreba, na kojem joj mnogi zavide.

Indira i njen suprug, bodibilder Miroslav Levak žive u kući na samo desetak minuta od centra prestonice Hrvatske. Tamo pronalaze neophodan mir i spokoj.

A kuća je takva da nema ni potrebe da iz nje izlaze. Njihov dom je idealno mesto za uživanje, ali je i napravljena tako da tu mogu da ispune sve svoje potrebe.

Ukoliko je dan za treniranje Indira ode u svoju privatnu teretanu u okviru kuće gde skida višak kilograma uz strogi nadzor supruga, a ako treba da radi na pesmama ili da uvežbava repertoar za nastupe tu je i u muzički studio.

Kako se Indira od skoro počela baviti dizajnom enterijera, ona je i svoj dom uredila po svojim vizijama i željama. Pored toga što se bavi uređenjem životnog protora ona sama i pravi pojedine kućne elemente.

Sudeći po fotografijama iz njenog doma možemo da zaključimo da je uspela u nameri da njen raskošni dom izgleda baš u kao časopisima.

Autor: M. K.

#Dom

#Indira Levak

#Kuća

'