AKTUELNO

Iako ni Bekvalčeva ni Lazukić nisu želeli da pričaju o svojoj vezi, njihova zajednička prijateljica je rekla sve što zna.

Pop pevačica Nataša Bekvalac je, prema informacijama koje su se pojavile u javnosti, posle razvoda od Ljube Jovanovića utehu našla u Luki Lazukiću, sa kojim je odnedavno u emotivnoj vezi.

Foto: Andrej Nihil/Kobra

Ovaj IT stručnjak još uvek nije javno progovorio o plavokosoj pevačici koja, po starom dobrom običaju, vešto izbegava da govori o svom privatnom životu. Nataša je nakon što je ova informacija isplivala u javnost objavila samo fotografiju sa svog nastupa.

Luka i Nata imaju jednu zajedničku prijateljicu, kreatorku Suzanu Perić koja se oglasila ovim putem i otkrila šta zna o romansu o kojoj se spekuliše u domaćim medijima.

Foto: Printscreen Youtube

- Luka mi je dobar drug, a Natašu mnogo volim. Sarađujemo dugi niz godina. Oboje su prelepi i mnogo dragi kao osobe. Zaokupirana sam radom i obavezama, te ne čitam novine i nisam imala priliku da pročitam da su u vezi. Nisam u to upućena i ne bih da to komentarišem - izjavila je Perićeva.

Foto: E-stock

Autor: Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Suzana Perić

'