AKTUELNO

Pevač uživa u skladnom braku dugi niz godina.

Poznati pevač Željko Samardžić sa suprugom Majom uživa u skladnom braku skoro četiri decenije.

Iako dugi niz godina uživa u skladnom braku, pevač  je priznao da i u njihovom raju ima problema, ali i da ih brzo rešavaju.

Foto: YouTube screenshot

Kompromis je najvažniji. Moja supruga i ja se retko prepiremo i retko ulazimo u konflikt. Svađamo se zbog bezazlenih stvari. Recimo, ona bi volela da obučem neku drugu košulju, a meni se baš sviđa ta. Na primer, ne volim kada mi udara kontru, neka me pusti da uradim po svom - rekao je Željko u jednom intervjuu.

Pevač je u jednom intervjuu čak podelio recept za uspešan brak i tako otkrio kako je uspeo da sa svojom lepšom polovinom očuva skladan odnos skoro četiri decenije.

Foto: YouTube screenshot

Siguran sam u nekoliko stvari koje pomažu, a to su međusobno uvažavanje i poštovanje. Ne smete dozvoliti da se izgubite u svakodnevnoj borbi s obavezama, ne dozvolite da izgubite jedno drugo. Znam da u ovom stresnom vremenu to nije nimalo lako, ali ponekad svi znamo da preteramo i zaboravimo na neke važnije stvari u životu. Poneka lepa reč, osmeh, poljubac svakoj ženi će značiti mnogo, pogotovo u trenucima kad joj baš ne cvetaju ruže. I naravno, bez ljubavi ništa od toga ne vredi. Od nje sve počinje i ona je čarobni prah koji stvara čaroliju. Možda još pokoja moja pesma i eto vam recepta. Ovo sigurno neće da škodi - izjavio je on jednom prilikom.

Samardžić je mnogo puta do sada istakao da mu je porodica najveće blago. A ako ste se ikada zapitali kako izgleda izbaranica njegovog srca, to možete saznati upravo sada!

Foto: Printscreen Facebook

Autor: M. K.

#pevač

#supruga

#Željko Samardžić

'