AKTUELNO

Oni su važili za jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni, a sada je njihovoj ljubavi došao kraj.

Spisateljica Isidora Bjelica i reditelj Nebojša Pajkić, razvode se posle skoro dve decenije zajedničkog života.

Par koji je važio za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni, za sada je ostao nedostupan za komentar, ali je spisateljica u nedavnom intervjuu govorila o razvodu.

Foto: undefined

Nebojša polako puca. Da nisam ovako ograničena vremenom, pa da ga oslobodim sebe na sudu. Mnogo mu je teško. Razumem ja to. Teško mu je, kao Vili i Lavu, zato se trudim da ponekad se sklonim, otputujem kod prijateljica. Ima trenutaka kada mi se plače i ja tada plačem. Imam pravo na to - rekla je Isidora nedavno u intervjuu u kojem je govorila kroz kakve sve poteškoće prolazi tokom svoje borbe sa opakom bolešću.

Osim toga, Isidora je govorila i o tome kako je njena bolest uticala na porodicu.

Foto: Andrej Nihil

Danas porodice pucaju zbog nemaštine, teške borbe za život, stresa, bede a kada na to dodate najtežu opaku bolest koja bukvalno sve razori onda nije čudo što ljudi ne mogu dalje. Problem je što su bolesni i njihove porodice prepusteni sami sebi, što ako ne umreš brzo postaješ persona non grata jer niko ne želi da se podseća da život moze biti tako okrutan i bedan. Mi živimo u civilizaciji gde se sve brzo izgustira pa i ljudska bol i patnja.. Ako ne umreš brzo postaješ dosadan, patetičan i gnjavator... Instant zivot, instant ljubav instant smrt....Strašno je šta rak uradi svakoj porodici....sa druge strane svako ima svoj kapacitet izdržljivosti i to se ne može nikome zameriti. Svi smo mi samo krhki ljudi...Dobar deo moje patnje proizlazio je iz mog romanticnog pogleda na svet i ljude, eto ni bolest da me skine sa toga...Gledacu da se negde sklonim da ne smetam nikome...

Autor: Pink.rs

#Brak

#Isidora Bjelica

#Nebojša Pajkić

#Razvod

'