AKTUELNO

Folk pevači otvorili su dušu i progovorili o emotivnoj vezi svoje devetnaestogodišnje ćerke Elene.

Mlada pevačica Elena Kitić već oko godinu dana uživa u emotivnoj vezi sa devetnaestogodišnjim Adnanom, u kojeg je, sudeći po velikom broju zajedničkih fotografija koje svakodnevno objavljuje na Instagramu, zaljubljena do ušiju.

Foto: Printscreen Instagram

Iako je u, po svemu sudeći, ozbiljnoj emotivnoj vezi, njeni roditelji Marta Savić i Mile Kitić i dalje ne smatraju njenog izabranika zetom.

Foto: Printscreen Instagram

- Nemamo mi zeta. Dečko je dečko, uvek je dečko. Sad, koji po redu i koliko ćeš ih imati to se ne zna, a kad budeš imala supruga to će biti zvanično i onda će to biti zet. Za sada je samo dečko - objasnila je Elenina majka, dok je folk pevač istakao kako nema ništa protiv ćerkinog izbora.

Foto: Youtube

- Ona je, normalno, još mlada, imala je neku vezicu, dve, tri… Sada ima nekog dečka, igra fudbal u Nemačkoj, nema šta da se krije. On je melez, majka mu je Nemica, a otac Portugalac. Ima 19 godina kao i ona. Deca su se zagledala i ja nemam ništa protiv njenog izbora. Ko zna koliko će to trajati. Imaće ona njih još kol’ko ‘oćeš - rekao je Kitić.

Foto: Printscreen Instagram

Pink.rs

#Elena Kitić

#Marta Savić

#Mile Kitić

#pevač

'