AKTUELNO

Šok!

Najatraktivnija baka u Srbiji Slađa Delibašić napunila proslavila je 52. rođendan u društvu svojih najmilijih. Uprkos godinama, Slađa se oseća, ali i izgleda mnogo mlađe, a na liniji bi mogle da joj pozavide i duplo mlađe devojke.

Ne krijem godine, niti mi treba da budem mlađa. Važno mi je da imam dušu koja ne stari, pa se zato osećam kao da imam 25 godina. Postala sam pametnija, smirenija, a uvidela sam da mi je potreban mir, pa sam to i postigla - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je otkrila da je u vezi već dve godine i to sa starijim muškarcem, ali da nije zaljubljena.

Ne možemo mi da se zaljubimo u ovim godinama. Mogu da dam ljubav i da je primim, ali u ovim godinama ne mogu da se zaljubljujem. Volim da uživam u lepim momentima, da mi prija što me privlači taj muškarac... Sada su mi važni briga, strast i ljubav. Prijala mi je samoća jedno vreme, a ovo se desilo od Boga - istakla je ona i dodala da nekad zajedno sa partnerom ode na piće sa bivšim mužem Đoletom Đoganijem i njegovom suprugom Vesnom:

Foto: TV Pink Printscreen

Tu i tamo ponekad popijemo kafu nas četvoro. Ovo je stariji lik, dve godine smo već u vezi i kapiramo se dobro, tako da nema razloga da ne bude sve okej - ispričala je Slađa.

Autor: R.L.

#Slađa Delibašić