AKTUELNO

Suze, jecaji, psovke i uvrede odzvanjale su Belom kućom!

Snežana Ojdanić sinoć je zauvek napustila "Zadrugu 4!" Ona je za ovonedeljnog vođu proglasila Vladimira Tomovića, čiji je zadatak bio da podeli zadrugarima budžete, što je i učinio.

Tomović, po mišljenjima mnogih, važi za jednog od najboljih rijaliti igrača ikada i, taman kada su mislili da ih više ne može iznenaditi, svojom današnjom podelom ih je razuverio.

Foto: TV Pink Printscreen

On se vodio principom potpuno drugačijim od bilo koga pre, pa je ljudima sa kojim je najbliži, dodelio najmanji budžet, dok je nagradio one sa kojima nije u najboljim odnosima.

U toku sastanka, došao je red na komentarisanje Filipa Cara, a Vladimir je, kao i do tada, bio surovo iskren.

Filip Car dobija mali budžet. Ja bih na svoju devojku uticao na podelu budžeta. Onog dana sam rekao da sam očekivao mali budžet zato što sam i ja njoj dao, ali zato vama idu dva mala sada. Mnogo si se promenio, mnogo si bolja verzija sebe, napravila je od tebe mirnijeg, staložijeg. E, sad, da li je to bolja verzija tebe za rijaliti... Meni si bio zanimljiv i sinoć, uvek kada dramiš, ali sam malo poražavajuće shvatio to, jer si tako uvažio Erminine reči - počeo je Tomović, kada ga je Car prekinuo:
Ti bi na sve uticao! Ja ne poštujem pravila, odmah ću ti reći šta mislim. Tebe bih poredio sa zmijom. Sa tobom sam na nekoj bezbednoj distanci. U momentu si mi drag, a nekada bih te pozvao van, da ne bi reagovalo obezbeđenje. U sekundi sada bih napravio sebi diskvalifikaciju zbog tebe - protivio se Car.

Sve je eskaliralo u veliki sukob, koji se završio u miru, jer su obojica spustili loptu, te je Vladimir mogao da nastavi sa svojim zadatkom.

Međutim, tu nije kraj iznenađenjima. Nakon Cara, Tomović se zamerio i bivšem prijatelju, Marku Janjuševiću Janjušu. Košarkaš je momentalno izrazio nezadovoljstvo zbog najmanjeg budzeta koji je dobio, pa mu se suprotstavio. Prisetili su se prethodnog sukoba, pa se dogovorili kako će funkcionisati u nastavku:

Mene je, iskreno, uvredio mali budžet. Ozbiljno ti kažem. Odmah da ti objasnim stvar... Ti ne treba neke stvari da kažeš što se mene tiče, bar ti. Tada sam osetio da želiš da me isprovociraš - priznao je Janjuš.
Ovaj naš odnos može eskalirati jednim velikim sukobom. Ne znam što se Maja sada smeje. Samo ću reći da sam ja ovde dužan 100.000 evra i da moram to zaraditi. Od mene Janjuš neće dobiti uvredu do kraja rijalitija, ali mi niko ne može zabraniti da komentarišem neku temu, zanimljiv mi je tvoj odnos sa Majom - rekao je Tomović.

Toma Panić takođe nije prošao dobro. Vladimir mu je sasuo u lice sve greške koje je napravio u rijalitiju i potpuno ga ponizio pred svima. Podsetimo, Toma je stupio u vezu sa Paulom Hublin i javno prevario nevenčanu suprugu i majku svog deteta, Nadeždu Biljić. Tomović je i tada negativno komentarisao ovaj čin, a sad ga je uništio:

Toma Panić dobija najmanji budžet. Ja njega čitam kao bukvar, znam šta misli i radi. Za rijaliti bi prodao i više od onoga što je prodao. Da imam ženu i dete napolju, mogle bi se sve ove žene gole skinuti, pogledao ih ne bih. Ne bih dozvolio da mi supruga zaplače - rekao je Tomović.

Čim se podela budžeta zvanično završila, Toma je prvi ustao i počeo se obračunavati sa ovonedeljnim vođom:

Uvredio si mi ženu i dete, rekao si da sam prodao dete - urlao je Toma.

Ivana Marinković još je jedna od Tomovićevih prijateljica, koja je dobila hladan tuš tokom sastanka. Iako je dobila najveći budžet, radi balansa, dobila je i niz uvreda zbog ponašanja u rijalitiju. Nije se libio da joj zameri flertovanje sa mnogim momcima u kući, zbog čega je ona bila na ivici suza:

Prvi mali budžet, Ivana Marinković. Rekla je da joj nije bitan novac, da su ti bitne reči. Ne ponaša se dobro u ovom rijalitiju. Ne, ipak veliki budžet. Da bih mogao da kažem šta mislim. Katastrofa, najveće razočaranje. Prvih mesec dana sam te branio, govorio sam da ne primećujem da flertuje, oblizuje se, da je oblizivanjem zarazila pola kuće. Nisi ostavila utisak dobre devojčice, ako želiš da ostaviš utisak dobre devojčice, moraš da budeš dobra. Dobra devojčica se ne meša u veze, Dragane i Šebeza. Devojčica koja ima 21 godinu, mora da zna da ni u jednom odnosu ne sme da bude treća. Ne pričaš sa Mićom dve-tri nedelje, popričaj sa njim. Ovo ne valja za tebe - govorio je Tomović.

Kenan Tahirović i Rialda Karahasanović sinoć su završili svoju ljubavnu romansu, a tome se upravo ovonedeljni vođa obradovao. Bez ikakvog ustračavanja stao je ispred Kenana i likovao zbog njihovog raskida:

Kenan će dobiti najmanji budžet, naravno. Jesam radio stvari protiv veze Rialde i tebe, da li kao iskompleksirani ili povređeni muškarac, ali si ti meni ostao onaj Kenan koji je sebi u bradu rekao da sam šaka jada. U bradu, to je bitno, ali sam čuo to. Nije mi krivo što ste se ti i Rialda posvađali sinoć, da mi je drago, jeste - rekao je Tomović.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Večeras nas očekuje "Trenutak istine sa Vukom" što će sigurno doneti mnogo novih tema za razgovor i zato ostanite uz Pink!

Autor: M.I.

#Zadruga