AKTUELNO

Razvezale jezik.

Tokom emisije "Trenutak istine" Miljana Kulić je ispričala da se jedna zadrugarka viđala sa oženjenim čovekom 50 puta dok je bio u braku, a voditelj Darko Tanasijević ju je upitao da li misli na Natašu Radan, kako je to već ranije aludirala.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, mislim na Natašu Radan. Vladica, vlasnik poslastičarnice u Nišu, pozdrav za njega, ispoštovao me je za rođendan - rekla je Miljana, a skočila je Nataša:
Pozdrav za Vladicu, tek će te ispoštovati kada izađeš odavde. Nisam se sada viđala sa njim - poručila je Radanova.
U tom periodu... - uzvratila je Kulićeva.
Nismo u ovom! To je prvo mlad dečko, nije neki stariji. Bila sam ranije sa njim, nije bio u braku - odgovorila je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da! Bio je, ali nije samo Nataša razlog, imao je još devojaka sa strane. Ja obožavam slane palačinke kod njega, zatekli smo je i pohvalila mi se da su imali s*ksualne odnose. Nije tačno da nije bila sa njim kada je bio oženjen - skočila je Miljana.
Lažeš! Ja sam Miljanu srela na ulici, padala je kiša, zaustavljala je taksi, terala me da idem kod nje, ja sam rekla da nisam sama, sela sam u taksi, Miljana je potražila novac od mene da pokaže Mariji da nije ništa prokockala. Jeste mi vratila odmah, nagovarala me da izađemo, otišle smo na piće u njegov lokal, on me je zvao. Miljana je bila nervozna jer je bila u svađi sa Zolom. Sele smo kod njega, popile par pića, otišle sa njenom sestrom Anom na muziku, posle otišle kod nje da jedemo. Ja nisam ni sa kim otišla da se vidim, nisam se ni sa kim viđala u tom periodu - istakla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

A kako si se osećala kada si ga videla sa drugom devojkom? Čak se nije pozdravio sa tobom, pravio se da te ne poznaje - rekla je Miljana.
Pozdravio se na vratima, a ja sa njim nisam imala ništa dok je bio oženjen - uzvratila je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.