AKTUELNO

On se iz aviona obratio svojim američkim fanovima, a uzbuđenje zbog turneje nije mogao da sakrije.

Pevač koji sa pravom nosi titulu kralja narodne muzike, Šaban Šaulić, otputovao je jutros na američku turneju.

Ekipa emisije "Premijera" i portal Pink.rs sačekali su rano jutros popularnog folk pevača na aerodromu "Nikola Tesla", kako bi ga ispratili u Ameriku, gde će održati niz koncerata.

Foto: Šaban Šaulić, Foto: Pink.rs

Tamošnja publika, koje ima mnogo, ga se i te kako uželela, a na prekookeanski put pošao je u društvu supruge Gordane Šaulić.

Foto: saban saulic foto pink.rs (2)

Pre poletanja, Šaban je sa suprugom i sinom Mihajlom Šaulićem popio jutarnju kafu, za naš portal rekao je da mu se ovog puta njegova ćerka Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković neće pridružiti.

- Idem u Ameriku sa Gocom. Zet ovog puta neće ići sa mnom, već ostaje uz Ildu da joj pomogne oko deteta - rekao je Šaulić pred polazak na put.

Foto: Šaban Šaulić sa suprugom Gordanom Šaulić i sinom Mihajlom Šaulićem, Foto: Pink.rs

On se iz aviona i obratio svojim američkim fanovima, a uzbuđenje zbog turneje nije mogao da sakrije.

- Evo kreće polako za Ameriku sa ekipom, da bih se družio sa svim svojim fanovima koji su tamo. Jedan veliki pozdrav, vidimo se, ljubim vas - obratio se Šaban publici putem videa.

Po povratku, Šaban će nastaviti sa poslovnim obavezama koje ga očekuju, s obzirom da je u novoj, trećoj, sezoni najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezde", u ulozi žirija.

Sve o Šabanovoj turneji imaćete priliku da pročitate na portalu Pink.rs, a novu epizodu "Pinkovih zvezda" gledaćete u subotu od 21 čas samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đurović

'