AKTUELNO

Đokovići jedva čekaju da njihovo drugo dete dođe na svet.

Srpski teniser Novak Đoković otkrio je kako je njegov sin Stefan reagovao kada je saznao da će dobiti sestru. Srpski as svoje slobodno vreme najviše posvećuje porodici. Čim nije na terenu, on maksimalno uživa u društvu supruge Jelene i sina Stefana.

Nole kaže da se ne razlikuje mnogo od bilo kog oca i uživa u svakom trenutku sa sinom.

Jelena i ja se trudimo da kvalitetno provodimo vreme sa njim. Ja ga možda nemam dovoljno i trudim se da mu se uvek maksimalno posvetim. Stan nam je prepun slikovnica. Tu su ilustrovane pesme Jovana Jovanovića Zmaja, razne bajke i basne, pa knjige u kojima učimo boje, slova, brojeve, oblike. Slažemo kockice, bojimo, crtamo, sviramo i pevamo. Voli što mu svako veče pred spavanje pročitamo po jednu priču. Pratimo ono što Stefanu prija, ništa mu ne namećemo. Mnogo volimo da budemo napolju. Tada trčimo, vozimo bicikl, skačemo - rekao je Novak.

Đoković veruje da Stefan neće biti ljubomoran kada prinova stigne u njihov dom.

Stefan veoma lepo prihvata činjenicu da je Jelena trudna i vrlo je nežan i pažljiv prema njoj, i on je čuva- ponosan je Đoković koji se trudi da svaki slobodan trenutak posveti svojim najmilijima.

- Kada sam sa porodicom, trudim se da početak i kraj dana obavezno posvetim Stefanu i Jeleni. Kada se probudimo, poigramo se, zajedno doručkujemo, pa tek onda odem na dug i intenzivan trening. Dan prožet tenisom i uživanjem sa porodicom je moj recept za sreću - ističe Novak.

Autor: Pink.rs

#Jelena Đoković

#Novak Đoković

#Teniser

#sin

#ćerka

'