AKTUELNO

Sprema joj osvetu?

Bora Santana je nakon gostovanja Ermine Pašović i Nataše Radan najavio pesmu "Blago meni", koju je Maja Marinković posvetila Janjušu. Bora je potom porazgovarao sa Majom i pročitao joj pitanje Filipa Cara.

Ko ti je najzanimljivi momak u kući? - glasilo je Filipovo pitanje.
Svi su me prijatno dočekali, mogu da pohvalim Cara, Anđela, Frana... Ja nisam došla ovde da kvarim veze, zadrugari imaju pogrešnu percepciju. Nisam došla da budem treća. Čula sam dosta raznih priča, da se Ivana plaši za Anđela, za Frana neke priče. Nema potrebe da se plaše ako ja sednem sa nekim muškarcem, ja volim da se družim. Nasmejana sam ove sezone, ne želim prošlu sezonu. Prija mi sloboda, za sada se samo družim, ali nikad ne reci nikad, ako se desi... - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da ti je Janjuš dobacivao sinoć - prokomentarisao je Bora.
Meni je to smešno. Ako je došao da povrati ženu, takve stvari se ne rade. Miljana je rekla da joj je Maja Marinković stalno u glavi, a on je rekao: "Nisi jedina". Ja sam rekla: "Drago mi je da priznaješ", on je rekao "Bitno da ja tebi ne nedostajem". Volela bih da mi ne dobacuje, da ne postoje pogledi preko stola... Čak je i Dragana videla sinoć kako me sve vreme gleda - odgovorila je Maja.
Čuli smo za after sa Mensurom, Edom i Jelenom Pešić u tvom stanu. Šta je tu bilo? - pitao je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

To je istina. Mensur je moj drug. Izašli smo jedno veče, tu je bio Edo, Jelena. Sve radi do 11, to znamo. To je još uvek bilo u iznajmljenom stanu. Svi smo otišli kod mene, jeli, pili, oni su posle otišli. Otprilike su bili oko 2, 3 sata. Evo, Jelena, Edo i Mensur mogu da potvrde - odgovorila je Marinkovićeva.
Kako gledaš na Cara? Ljudi su čuli da te je i Fran nahvalio kod Sanje da si mu zgodna... Tomović i ti trenirate, neki komentarišu da te je dizao kao Staniju - dodao je Bora.
Car je duhovit momak, nema potrebe da neko misli da ću nešto uraditi. Ja samo volim da se družim sa ljudima. Želim sreću Mini i njemu. Da, čula sam da je to Fran prokomentarisao, super je momak, družimo se, ali Sanja je moja drugarica. On je kao bebica, ali Sanja je moja drugarica. Vladimir i ja smo se zagrlili, ali to je prijateljski. Volim da se družim, šalim, da budem nasmejana. Ako drugima smeta, žao mi je - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.