AKTUELNO

Noć u Zadruzi je bila nikad uzbudljivija i zanimljvija!

Sreda veče u Zadruzi predviđena je za "Pitanja gledalaca", Milan Milošević je u noći za nama posetio velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi zadrugarima pročitao sva pitanja koja je milionska publika imala za zadrugare. Ono što je mnoge iznenadilo, desilo se na samom početku večeri a to je javno izvinjenje Filipa Cara Sanji Stanković, za koju je u danima unazad imao da izrekne ne tako lepe reči. Prvo pitanje bilo je namenjeno upravo njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si za Sanju užasne stvari. Na primer, da joj se treba urinirati po faci. Da li znaš da se takve stvari godinama govore za tvoju devojku? - glasilo je pitanje.
U afektu sam to rekao. Žao mi je, zna Sanja koliko mi je neugodno. Skupljam hrabrosti da joj priđem i razgovaram sa njom. U suštini, mislim da je fina devojka - pravdao se Car.
osvađali smo se tada, bio je vidno iznerviran, a meni je bilo smešno sve to. Do sada nisam znala šta je rekao, ne sme da mi priđe, vidim da mu je neprijatno. On priča i o osobama koje voli loše stvari - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Voleo bi da takve stvari za Minu kažu ispred mene, ali negde svako ima pravo na svoje mišljenje. Nemam samokontrolu ovde i ne mogu da kontrolišem svoj bes, imam i sestru kod kuće... - nastavljao je Car.
On takve stvari ne sme devojkama da govori ovde, jer u raspravama tako neko može na mene krenuti. Ne sme to sebi da dozvoljava, niti ću mu ja dozvoliti, jer smo ogledalo jedno drugog. Nisam Sanji prenela šta je Filip sve rekao za nju, mnogo gore stvari su i meni govorili - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvinio bih se i ovim putem Sanji, šta god da je ona napravila, niko se ne sme tako izražavati o devojci - izjavio je Car.

Marko Janjušević Janjuš dobio je nekoliko pitanja u noći za nama, a prvo koje je voditelj Milan Milošević pročitao za njega glasilo je ovako:

Zašto se moliš Bogu pre ulaska u izolaciju? - glasilo je pitanje.
Zbog onoga što sam danas pričao, tri dana nisam mogao da zaspim tamo. Doživeo sam mnogo neprijatnih situacija pored nje, zato sad osećam nemir i bes - rekao je Janjuš.
Čovek ne zna ni da odgovori konkretno na pitanje. Ne želim da se vraćam na stare staze. Sinoć je podigao pokrivač, gledao u mene i govorio "Uf, uf, uf!" Pokazivao je na donji deo svog tela. Verovatno je jako loše kada te neko izdržava, a ti maltretiraš tu osobu. Danas ću ga poštedeti zbog datuma koji jeste dana. Tužno je živeti na tuđoj milostinji i živiš na račun nekoga koga ne voliš i moraš da je gledaš, a voliš drugoga - ironisala je Maja.

Naredno pitanje bilo je takođe za njega, a ticalo se Maje Marinković.

Zašto si Maju vukao za uši? - glasilo je pitanje.
Ja sam rekao da je neko drugi bio u mojoj situaciji, ona ne bi bila živa! Ja nisam znao šta sa njom da radim, ona slomi flašu o zid i krene da me iseče, ja ne znam šta će biti sledeće! Mi se jesmo napolju viđali, vidite njen osmeh ona je bolestan um, ovako se ne ponaša neko ko je pretučen. Svako ko ne bude bio realan i ko pokuša da me napada j*baću mu...Mene ovde prave budalom, a to ne može - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem ad se osilio, on je mene toliko vukao da nisam mogla celu noć da spavam. Ja sam mu rekla da ću da ga prijavim, on mi je uvrtao uši. on sada pokušava da se opravda, ali on misli da ću ja da se uplašim! Ja sam jedna lutka, pogledaj živu barbiku. On mi je uzeo telefon, pa me uhvatio za kosu i bacio na pod, a posle me vukao po podu - rekla je Maja.
Ona je Sanji poslala poruku kako će da crkne ako me vidi sa drugom ovde, i to pre samog ulaska! - dodao je Janjuš.

U sinoćnoj emisiji "Pitanja gledalaca" naredno pitanje je postavljeno Alenu Hadroviću: "Da li si zbog Jocinog lošeg poteza, stupio u vezu sa Majom?" - glasilo je pitanje.

Ne, on nema veze sa tim ja njega ni ne poznajem. Meni je žao za sve što mu se desilo, nemam ništa protiv dečka. On je prekršio ulični kodeks, koji ja neću reći - rekao je Alen
Oni su jedva čekali da se on oglasi i ona je tražila poziv. Njoj se Joca ne bi ni javio, to je bolesno da ga zove i šta da ga pita dok je u bonici! On se borio za život, a oni tako. Oni su jedva čekali da se sve to desi, oni su njemu zamerili za te zibe i silikone i samo su čekali neki razlog da se smuvaju. Ali da se on nije javio, oni bi se opet smuvali! On bi trebao da se postavi u Jocinu kožu, a a ne da se sprda. ona hoće da ide u bolnicu kod njega posle svega. Sa kim planiraš da ideš, sa Alenom? - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi ni trebao da potežeš neko pitanje, ako ne planiraš da kažeš bilo šta! Ti si njemu skinuo ribu i to nije ulični kodeks - rekla je Sandra.
Joca je njemu skinuo jednu ribu, i ovo je osveta - rekao je Đedović.

Tokom reklama, Mina Vrbaški i Filip Car imali su novu raspravu, posle koje je ostalo nejasno da li su i dalje u vezi ili je na to stavljena tačka. Oni se svakodnevno svađaju i mire, a novi problemi samo isplivavaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Zovem te da pričamo, ti mi kažeš da pričam sa Sanjom ili Janjušem - počeo je Car.
Zato što moraš da prekineš da razmišljaš o nekim stvarima - ubeđivala ga je Mina.
Niko mi, sem moje porodice, ne želi dobro ovde. Cirkus smo napravili, cirkus posle 20 dana veze. Idi, ostavi me samog - vikao je Car.

Ono što je mnoge ostavilo bez teksta bilo je pitanje koje je atraktivna zadrugarka Nataša Radan dobila od gledalaca, a koje joj je voditelj Milan Milošević pročitao.

Da li si dobila, da li sumnjaš da si trudna i hoćeš li zadržati Anđelovu bebu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam dobila, u svakom slučaju, tražila sam ginekologa - rekla je Nataša.
Divna stvar što sam dopustio sebi da dođem ovde i da mi se desi ovo sad. Presrećan sam. Ne mislim ja da je ona trudna, niti sam se raspitivao. Ne volim da mi neko ovde pravi priče. Mnogim devojkama ovde kasni. Ma, odmah bih je oženio - ironisao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne poteže se ta tema, komentarisali smo kako devojkama kasni i ja sam rekla kako ni ja nisam dobila - branila se Nataša.
Meni je Bojan prišao i rekao mi "Čestitam, brate!" - rekao je Anđelo.

U sinoćnoj emisiji "Pitanja gledalaca" naredno pitanje je postavljeno Dragani Mitrović: "Zašto pričaš da se Ivana ljubila sa Šebezom, kad poljubac niko nije video?" - glasilo je pitanje.

Ja sam to videla i svi su to komentarisali! Ja sam ih zatekla. Juče je i Vuk to komentarisao - rekla je Dragana.
Sve sam pitala odakle im to, oni su mi rekli kako je Drgana to rekla - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

On je njoj stvaljao ruku oko struka, i zatekla sam ih u garderoberu i videla sam poglede i dodire, ali mislim da jesu - dodala je Dragana.
Imamo prisniji odnos, ja sam slobodna i on je boli me d*pe! Ona se trese svake nedelje da ne ispadne, pa pravi priče - rekla je Ivana.

Mina Vrbaški i Filip Car ponovo su raskinuli u toku večeri. On je joj je neprestano zamerao poređenje sa bivšim momcima, međutim, čim se emisija završila, Mina je pokušala da izgladi odnos sa Carem i eventualno nastaviti vezu.

Mislim da nisi iskreno ušla sa mnom u ovaj odnos i da si mi mnogo laži izrekla - rekao je Car.
Ja jesam iskrena u ovome, ali se bojim. Istina je da sam se udaljila, samo da se ne bi ponavljale neke stvari... - pravdala se Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Uopšte mi nemoj prilaziti posle ovog razgovora, ja sam odlučio da presečem sa ovim. Ne mogu posle svega biti sa tobom - rekao je Car.
Moje emocije su iste prema tebi, nemam istu potrebu kao pre, zato što ne želim da budem povređena - nastavljala je Mina.

Autor: D.B.

#Zadruga