AKTUELNO

Burno i turbulentno!

Nesvakidašnji dan je iza zadrugara na velelepnom imanju, međuljudski odnosi su se potpuno smirili, ali kako da prođe jedan sat da ne bude nekih intriga, skandala ili afera?

Ćerka pokojnog pevača Nina Rešića, Sandra ispričala je zadrugarima dogodovštine iz srednje škole, te je otkrila da se suočila sa tim da je dobila napismeno da je delikvent, iako je bila odlikaš sa svim peticama.

Nakon ovog saznanja, Toma Panić popričao je sa Nadicom Zeljković o njegovom problemu sa nevenčanog suprugom Nadeždom Biljić nakon svih javnih prevara koje joj je priredio. Majka Kije Kockar posavetovala je Tomu o svemu što se desilo, nakon čega je on ostao da razmišlja.

Tokom dana pojedini zadrugari su se urotiri protiv Filipa Cara, koji je priznao da bi imao intimne odnose sa Majom Marinković, a potom počeo da se vadi iz situacije kada je shvatio da će za taj razgovor saznati i Mina Vrbaški.

Nakon što se pokušao opravdati pred zadrugarima, Car se u toku večeri susreo sa Minom, te je palo pomirenje, vreli poljupci, ali i jedan njen pokret koji će ga sigurno iznervirati. Naime, dok ga je grlila, Mina je prevrnula očima, a kako li će on odreagovati na to, ostaje nam da saznamo.

Sa druge strane, Sanja Stanković odlučila je da pruži podršku Anđelu Rankoviću koji je bio potpuno utučen i depresivan, nakon što je saznao da će možda postati otac, budući da je Nataša Radan nakon intimnog odnosa sa njim potencijalno trudna, jer joj ciklus kasni već dva meseca.

Stankovićeva je sela u predelu Anđelovog polnog organa i sve vreme su vodili neobazvezan razgovor. Kada je krenula da ustane, Sanji se na butini ocrtala Anđelova jakna, pa mu je to i saopštila vrlo dramatično.

Ah, te drame, kojima nema kraja... Anja Todorović odlučila je da progovori o svim aferama njenog dečka Jovana Cvijetića Cveleta, kao i o porno snimku koji je on snimio sa njom, zbog čega je izbio ozbiljan porodični skandal.

I za kraj raskrinkavanje, koje će tek izazvati sigurno haos u Beloj kući. Naime, tokom večeri bivša inspektorka Lijiljana Stevanović Lili otkrila je sve detalje o zadrugarkama za koje je iznela tvrdnje da se bave najstarijim zanatom za koji dobijaju novac.

Bila je jedna koja je iskakala iz torte za 50 evra, i j*bala je dvojica za 70 evra, obojica su dali po 70. Onda postoji, po Švajcarskoj, postoji tip koji se preziva na K, a završava se na I, koji to namešta, on ih je sve overio, a namešta ih Albancima, sve one rade za Albance. To je Albanac koji živi tamo. Kao američki predsednik - ispričala je Lili.

Autor: O. B.

#Zadruga