AKTUELNO

Nije štedeo reči.

Večeras je voditelj Darko Tanasijević ušao u Belu kuću povodom izbacivanja. Ove nedelje nominovani su Anđela Milenković Anakonda i Marko Janjušević Janjuš. Darko je iskoristio priliku da porazgovara sa pojedinim zadrugarima o situaciji u Beloj kući. U šiša baru je sada ugostio Frana Pujasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram ti reći da mi ide bez devojaka, ovaj period od mesec dana što sam rekao da ću uzeti. Moram da kanalim svoje emocije. Ovo što se desilo sa Paulom me je totalno poljuljalo. Ja imam još uvek emocije prema njoj. Ona je posle svih sranja koje je napravila, rešila da se meni u*ere u život. Što je i uradila. Nije me mnogo povredilo to što je imala sa Tomo, ja sam njega pljunuo jer sam mislio da on laže, a ustavari je ona lagala. Ona je mene konstantno ucenjivala i ja sam pukao i rekao sve šta imam. Treba mi vremena da rešim sve sa sobom pogotovo zbog nje - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam emocije prema Pauli, ali ona nije uspela da me povuče prema dnu u kom se ona trenutno nalazi. Svi vide da je ona pala, plan joj je bio da povuče i mene ali hvala Bogu nije uspela. Ono što je uradila ide njoj na dušu. Ja nju ovakvu ne znam, nije bila ista osoba napolju, dok smo živeli zajedno, a ovde ne mogu dve lepe reči da kažem za nju. Mislim da je Ivana Marinković pala pod njen utisak, pa se i ona promenila. Paula je spremna na sve radi svog uspeha - rekao je Fran.

Darka je zanimalo da li Fran ima emocije prema Sanji Stanković.

Imam prijateljske emocije. Ona je bila osoba koja bi možda meni pomogla da zaboravim Paulu, ali ja sam ti u*rao, i sad se družimo - rekao je Fran, a onda se osvrnuo na Ivanu Marinković i Erminu Pašović.
Ona se promenila, ne znam zašto. Ona je povredila Draganu zbog Šebeza. Tera neki inat, zbog čega niko ne zna. Imam lep odnos sada sa Erminom, iako nije tako bilo u početku. Zamerio sam joj što se mešala u odnos Kenana i Rialde, jer sam je čuo kako mu priča protiv Rialde - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga