AKTUELNO

Dešavanja koja niko nije mogao da nasluti!

Nedelja u "Zadruzi" uvek je poseban dan, jer Bela kuća zauvek ostaje bez jednog stanara.

Vrlo često ne može ni da se nasluti ko bi, od nominovanih, mogao biti izbačen odlukom glasova publike, a sada je karta pala na Anđelu Milenković, poznatiju pod nadimkom Anakonda. Ona je bila u duelu sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je izašao kao pobednik, sa čak 87%. Zadrugari su se pozdravili sa, tada već bivšom, cimerkom i ispratili je na kapiju, a Janjuš se vratio u borbu za prvo mesto.

Kako to obično biva, nakon izbacivanja, zadrugari su se okupili za crnim stolom, gde su odigrali još jednu "Igru istine". Pitanja su bila goruća, a sve teme su se pročešljale.

Maja Marinković ne prestaje da izaziva reakcije, čak i nedelju dana nakon njenog ulaska. Naime, mnogima je trn u oku, zbog pojave na koju niko nije ostao ravnodušan. Nikome nije jasan njen trenutni odnos sa Filipom Carem, ali su neosporne međusobne simpatije. Iako je Car jasno stavio do znanja da među njima neće biti ničeg, jer mu je Janjuš prijatelj, a za Minu Vrbaški je još uvek emotivno vezan, čini se da taj stav nikom nije dovoljno uverljiv.

Lepi Mića, kako samo on to zna, odlučio je da začini svoju igru, pa je upitao Cara javno za mišljenje o Maji.

Meni bilo ko kad se smeška, ja se smejem, i Tomović isto. Ja sam rekao u par navrata Maji da to ne radi, ovo je sada već Minin problem, jer ako ona smatra da ja nešto želim sa ovom devojkom, ja ću prestati. Ona je simpatična, i sve, rekao sma joj par puta nasamo, i ona dolazi non stop za mnom - rekao je Car.
a ću da ponovim Majine reči od petka. Ja znam da ona voli da se igra, i zato stalno imamo probleme. Ona ima tu potrebu, zanimljivo joj je, i rekla je posle nominacija daće da radi to namerno devojkama. I rekla si mi da sa Filipom to radiš u inat Janjušu - objasnila je Mina.

Taman kada se mislilo da je na ovu temu, bar večeras, stavljena tačka, Tara Simov je skočila, ne bi li odbranila svoje mišljenje i suočila se sa Carem.

Dok se on pravdao bivšoj, dokazivajući joj da mu je samo do nje stalo, Simova nije odustajala, te mu je konstantno upadala u reč, zbog čega je došlo do njihovog okršaja. Nizali su uvrede, psovke, a onda su se vratili na sve njihove sukobe od ranije.

Nakon žestoke svađe sa Tarom, Car nije mogao da se iskontroliše, izjurio je kao furija iz Bele kuće, a nekolicina zadrugara istrčalo je za njim, kako bi mu pomogli da spusti loptu.

Između ostalog, Mina je takođe pošla za njim, pa su na kraju ostali sami. Filip je plakao, vikao, psovao, dok ga je bivša smirivala i grlila.

Ipak, Mini nije polazilo za rukom, pa ju je Car zamolio da ga ostavi samog, što je bez reči i uradila.

Takođe, nejasan je odnos Milice Kemez i Bore Santane, koji ne priznaju svoju vezu, ali otvoreno govore o emocijama, koje još uvek postoje.

Tokom igre istine, Milica je dobila pitanje da li je Bora razlog zbog čega je trenutno ljuta na Aleksandru Nikolić.

Ja sam je podržala sa Carem, a ona je danas ležala sa Borom i ostalo, i htela sam da šetam sa Borom, ali je on hteo da leži sa njima. Ona je meni pravila dramu oko Careve jakne pre. Ali ovde svako može da radi šta hoće, jer mu je sedela u krilu. Paula sa jedne, Aleksandra sa druge. Smeta mi licemernost, dvoličnost i za kurva*ski način - rekla je Milica.
Bora i ja se znamo spolja. On mi odgovara kao drug, bila sam kod Bore kući. Shvatam Milicu, isto bih reagovala, ja sam sa njom malopre pričala, smatram da je neispravno što sam se naslonila - objasnila je Aleksandra.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga