AKTUELNO

Uživa u vremenu provedenom sa nasledinkom.

Naša pevačica Ivana Jordan nakon razvoda od bivšeg supruga sa osmogodišnjim sinom živi sama na Dedinju.

Iako ona svoj privatni život vešto krije od očiju javnosti, sada je napravila izuzetak, pa je za emisiju "Premijera" ispričala kako provodi vreme tokom koronavirusa, ali i kakve muke joj sin zadaje.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi smo ograničeni i privatno i poslovno, umetnost je pogođena strašno. Dobro je što smo sa svojim bližnjima. Ja sam sa sinom, ogranizujemo se. Život mora ići dalje, umetnost treba da živi i mora da nađe neki protok kako da opstane, pa i u ovim situacijama - rekla je Ivana, a onda otkrila da joj je teško da sinu pomaže oko domaćih zadataka:
Sve manje i manje mogu da mu pomognem. Vuk je drugi razred. Ne znam kao roditelj koliko ću još moći da mu pomažem sa svojim znanjem, u drugom razredu uče ozbiljne računske radnje. On ima svoj svet, svako ima svoje, ja sam vrlo fleksibilna, treba da se volimo i poštujemo, da poštujemo autonomiju jedni drugih, a opet da smo kao zajednica u ljubavi. Poštujem mog sina koji ima osam godina kao da je zreo čovek, uvek mu dajem mogućnost izbora - istakla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Ivana Jordan