AKTUELNO

Isidorin suprug odlučio je da progovori o razvodu, i to u svojoj kolumni.

Vest da se poznati par, spisateljica Isidora Bjelica i njen dugogodišnji suprug Nebojša Pajkić razvode ostavila je u čudu domaću javnost. Nebojša je odlučio da progovori o razvodu, i to u svojoj kolumni.

Dovoljno je da Isidora pusti dva, tri tvita pa da se cela medijska scena, u Srbiji, pregreje i zakovitla. Najpre su mi neki prijatelji, ''of course'' i mnogi neprijatelji, dojavili da su se u nekom magazinu pojavile dezinformacije da se razvodim i uz to insinuacije da sam može biti ped*r i još da po svoj prilici radim o glavi svojoj bolesnoj supruzi - napisao je Pajkić, između ostalog u kolumni, a za kraj je poručio da od razvoda nema ništa.
Nema ništa i nikad od razvoda. Ma šta vam mediji poručuju - napisao je Pajkić.

Ovim povodom oglasio se i sin poznatog bračnog para, Lav Grigorije Pajkić.

Mama i tata se uopšte ne razvode kako se to ovih dana priča po Srbiji. Oni su trenutno zajedno u Skoplju, gde se mama leči. Čuli smo se putem telefona i sve je u najboljem redu. Pitao sam ih u čemu je problem i zašto se u javnosti pojavila priča o razvodu, a oni su mi rekli da su pogrešno interpretirani. Nema razloga da se njih dvoje razvedu i smatram da se bespotrebno digla tolika galama oko svega toga. Nema razloga za tim - rekao je Lav.

Autor: M. K.

#Isidora Bjelica

#Nebojša Pajkić

#Razvod

#sin

'