AKTUELNO

Vest o odlasku slavnog glumca rastužila je celu porodicu Karić.

Proslavljeni glumac Ivan Bekjarev preminuo je u 74. godini posle teške borbe sa korona virusom. Od legende srpskog i jugoslovenskog glumišta oprostile su se brojni poštovaoci njegovog lika i dela, među kojima je biznismen Bogoljub Karić. Karić je istakao da je njegovu porodicu veoma iznenadila smrt velikog prijatelja Bekjareva i da su Srbija i region izgubili velikog glumca, umnog i dobronamernog čoveka.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Ivan je bio glumac ogromnog dara, i raskošnog opusa, koji je ostavio neizbrisiv trag u srpskoj i jugoslovenskoj kinematografiji i pozorišnoj umetnosti. O njegovom glumačkoj vrednosti svedoče i mnogobojne nagrade i priznanja koje je dobio tokom svoje duge i veoma plodonosne karijere. Zauvek će ga pamtiti i njegovi studenti, kao izuzetnog i posvećenog profesora. Ivan je sa Akedimije umetnosti je odškolovao i ispratio mnoge generacije, a oni pak danas potkovani znanjem koje im je on nesebično darovao, danas grade uspešne karijere širom regiona - napisao je Karić.

On je u okviru svoje objave na Instagram profilu podelio fotografije sa preminulim glumcem. Karić je posebno naglasio to da je Bekjarev uvek bio uz njega i njegovu porodicu, i u trenucima sreće, ali i tuge.

Foto: TVPink Printscreen

- Ivan je bio velik prijatelj naše kuće, ne postoje trenuci radosti, sreće, ali i tuge i stradanja, a da Ivan nije bio sa nama. Naša su srca ispunjena osećajem ogromne zahvalnosti da smo imali tu čast i privilegiju da nam baš on bude prijatelj i da sa njim delimo i slavlja i svečanosti, ali i tugu i najveće boli kroz koje smo prolazili. Zauvek ćemo pamtiti prijateljstvo, iskrenost i dobrotu našeg Ivana Bekjareva - rekao je Bogoljub Karić za svog prijatelja.

Autor: M.K.

#Bogoljub Karić

#Ivan Bekjarev