AKTUELNO

Ovo malo ko zna.

Naša pevčaica Sandra Afrika otkrila je do sada nepoznate detalje o pokojonoj pevačici Jeleni Marjanović.

Sandra i Jelena bile su prijateljice, a atraktivna pevačica do sada nije želela da priča o ovome.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Marjanovićima smo se porodično družili godinama. Išli smo i na zajednička letovanja, baš smo lepo funkcionisali. Znam i Zoranovu prvu ženu, kao i pokojnu Jecu - rekla je Sandra i dodala:
Ona je bila divna osoba. Zoran ju je gledao kao malo vode na dlanu. Nikada se nisu svađali, bar ne pred nama a stvarno smo bili bliski. Kod njih sam bila i na svadbi. Bili su i na mom brodu. Nisam nikada htela da pričam o njima do sada. Znala sam da će me svi zvati i zapitkivati - rekla je Sandra.

Podsetimo, tužilaštvo Zorana Marjanovića tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila je i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, Privatna arhiva

Marjanoviću je proletos sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge.

On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po od ubistva. I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Autor: R.L.

#Jelena Marjanović

#Sandra Afrika