AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu "Paparaco lova"!

Nova epizoda emisije od koje strepe poznati, “Paparaco lov” očekuje vas i večeras od 22 časa na TV Pink. Kroz najzanimljivije, ekskluzivne priče koje su obeležile prethodnu nedelju, vodiće vas dobro poznato Pinkovo lice Ana Pendić Radoš.

Ana Nikolić se tokom prethodnih sedam dana našla na meti najpoznatijih paparaca u Srbiji, koji su je pratili u stopu. Otkako je njen bivši muž Stefan Đurić Rasta u zatvoru zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci, Ana je potpuno posvećena ćerki Tari, a o pomenutom slučaju se nije oglašavala. Kako se Ana Nikolić brine o ćerki dok je Rasta u zatvoru, saznaćete večeras u „Paparaco lovu“.

Foto: TV Pink Printscreen

Snežana Đurišić već nekoliko godina uživa u vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, ali s eveć nekoliko puta do sada u medijima spekulisalo o njihovom raskidu. Kako je dugo nisu pratili, „Paparaco lov“ rešio je da istraži da li su istinite priče o Snežaninom i Vanjinom raskidu, a šta je kamera zabeležila saznaćete na Pinku. 

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je jedna od najpopularnijih mladih pevačica, ne čudi što je Aleksandra Prijović veoma zanimljiva paparacima, posebno jer privatan život drži podalje od javnosti. S obzirom na to da zbog situacije sa koronavirusom nema posla, Aleksandra dane provodi sa sinom Aleksandrom i suprugom Filipom. Aleksandru je ekipa „Paparaco lova“ zatekla sa sinom, a koliko ljudi je angažovano na čuvanju malog Aleksandra, gledajte večeras.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na aktuelno stanje sa pandemijom koronavirusa, ove nedelje uvedene su nove mere u Srbiji: da svi ugostiteljski objekti rade do 21 čas. Međutim, prošle nedelje je radno vreme i dalje bilo do 23 časa, a „Paparaco lov“ otkriva gde su partijali poznati u doba korone. 

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga, zato ne propustite novu epizodu “Paparaco lova” večeras u 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Aleksandra Prijović

#Ana Nikolić

#Ana Pendić Radoš

#Paparaco

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Snežana Đurišić

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

#dr Vanja Milošević

#voditeljka