AKTUELNO

Priznao je šta zaista misli!

Denser Đole Đogani gostovao je u emisiji "Pitam za druga" na RED TV-u, gde je između ostalog komentarisao aktuelna dešavanja iz rijalitija "Zadruga". Tom prilikom, dotakao se lika i dela Kristijana Golubovića, učesnika aktuelne sezone, i priznao kakvo mišljenje ima o njemu.

Foto: TV RED Printscreen

Meni je okej. Ja mislim da je on jednostavno shvatio da u "Zadruzi" treba da se zeza i da uzme lovu. On je ozbiljno to shvatio... Jednostavno, ide do kraja, zato što tu može da odradi svoj deo kako treba i da zaradi pare. Shvatio je to kao biznis, kao posao i mislim da se sprda sa svima. I kad kažu da preteruje u tim svojim pričama, on to radi namerno verovatno, nadam se da je tako... Zeza se čovek. Što bi bio ozbiljan?! Ima tamo klince koji ćute, sede, nisam ih ni primentio da postoje, a on sve vreme priča, drži pažnju, zarađuje svoj novac - rekao je Đole, kog su potom voditelji upitali da li bi se družio sa njim, da je sad u "Zadruzi".

Foto: TV Pink Printscreen

- Naravno, negde generacijski on i Mića su najstariji. Sa Mićom ne bih baš puno komunicirao, nismo na istoj talasnoj dužini, a sa Kristijanom mislim da bih. On je čovek koji zna da se zeza, laf je, drugar je... 

Autor: D.T.

#Kristijan Golubović

#Zadruga

#Đole Đogani