AKTUELNO

Otvoreno progovorio o svemu!

Slobodan Radanović nikada nije krio svoju ljubav prema roditeljima, a uvek je isticao da su roditelji njegov izvor snage. Nakon što je izgubio oca, Sloba je posvećen majci Draginji koja je pre nekoliko dana doživela nezgodu.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala je ozbiljnu nezgodu, povredu, sada će opet morati da ide na neke zahvate da se to reši. Od malih nogu je bila borac kroz život. Voleo bih da imam još njenih crta. Kada je tata bio živ, ja sam to doživljavao, da treba da brinem o njima. Ja sam ostato tu mami da brinem o njoj, sada moramo biti tu uz nju, da lepo provede ostatak života i ne bude zapostavljena - rekao je Sloba u emisiji Premijera.

Sloba Radanović ove dane provodi radno, snimajući u studiju svoju novu pesmu. U slobodno vreme najviše sa pratiocioma na društvenoj mreži Instagram deli stavove i citate, a to često izazva ogromnu pažnju.

Foto: TV Pink Printscreen

Fora je što ja nekada okačim nešto što mi se dopadne kako mi se dopadne, ali oni to sve povezuju s ko zna kim i misle da je posvećeno nekim osobama, odmah te teorije zavere - priča Radanović.

Pevač uživa u ljubavi sa svojom izabranicom Jelenom Đuričanin, za koju ističe da ceni male stvari što mu je jako bitno.

Foto: TV Pink Printscreen

Super smo. Mnogo više vremena provodimo zajedno, gledaš da ubiješ tu svakodnevnicu, ima tu filmova, knjiga i svačega... Ona je stvarno osoba koju sitnice čine zadovoljnom. Šta god da učinim pozitivno, ona odreaguje kako treba da odreaguje. Baš zna da ceni - izjavio je Sloba.

Slobina nekadašnja devojka Luna Đogani, s kojom je bio u vezi tokom prve sezone rijaliti programa "Zadruga", sada je u drugom stanju. Radanović je u emisiji "Premijera" prokomentarisao Luninu trudnoću.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno me ne zanimaju ta pitanja. Normalno da im želim sve najlepše, ali me stvarno ne zanimaju tuđi životi - dodao je Radanović.

Autor: S. K.

#Premijera