AKTUELNO

Još pre dva meseca su raskinuli.

Pevačica Sanja Vučić objavila je na društvenoj mreži Instagram da je raskinula vezu sa fitnes šampionom Nikolom Đorđevićem. Njih dvoje bili su u vezi oko dve godine. Sanja to nije želela da prizna nedavno u emisiji "Ekskluzivno" koja je prva saznala za njihov raskid.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije, nije, to je dezinforamcija... Nema raskida. Kako ti mene ubeđuješ da sam ja raskinula, kada ja kažem da nisam. Ti sada mene provociraš da bih ja to demantovala na Instagramu - rekla je tada Sanja, koja nije želela da prizna raskid, u emisiji "Eksluzivno".

Kako navode izvori emisije "Ekskluzvino" Nikola je uz Sanju bio kada je pevačica bila u lošem zdravstvenom stanju i borila se sa čestim promenama raspoloženja. Dodaje se i da se ona borila u tim momentima s depresijom, ali su ipak pre dva meseca jedno drugom priznali da se vole kao "brat i sestra".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi novinari i pratioci, u poslednjih mesec dana bili smo u medijskoj pauzi i nisam se oglašavala i odgovarala na pitanja koja mi postavljate već duže vreme. Pitate me često zbog čega sam obrisala slike sa već sada bivšim dečkom sa „Instagrama”. Mi već dva meseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima. Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to, hvala - napisala je Sanja na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Autor: S. K.

#Sanja Vučić