AKTUELNO

Samo za Pink.rs se oglasio Saša Gvozdenović, rođeni brat Mišela Gvozdenovića. Evo šta je rekao o bratu i njegovom učešću u "Zadruzi 4"!

Ovogodišni učesnik "Zadruge 4" Mišel Gvozdenović, privukao je pažnju javnosti po svom anđeoskom glasu, ali i aferi koju je imao sa kontraverznom učesnicom Miljanom Kulić koja je njegovoj porodici, ali i njemu godinama stvarala velike probleme.

Mišel je po ulasku u Belu kuću odlučio da sve obelodani, ali je nedugo zatim, odlučio da zakopa ratne sekire sa Kulićevom, i stavi tačku na burnu prošlost.

Foto: TV Pink Printscreen

U rijalitiju se povela priča za crnim stolom o prisnijem odnosu Mišela i Milice Kmenez koja je bila u vezi sa Borom Santanom, koji je takođe učesnik "Zadruge 4". Tom prilikom, Miljana koja je zaljubljena u Mišela odlučila je da možda budućem paru da blagoslov, na šta je Gvozdenović odreagovao burnije i rekao kako prema Milici ne gaji simpatije. Budući da je ovaj spoj veoma zanimljiv gledaocima, ali i učesnicima najgledajnijeg rijaliti šou programa u regionu, za Pink.rs se oglasio brat Mišela Gvozdenovića, Saša Gvozdenović, koji je potvrdio tvrdnje da je bivša devojka njegovog brata, imala velike fizičke sličnosti sa Milicom.

Foto: TV Pink Printscreen

On je u nekoliko rečenica prokomentarisao goruće teme u Beloj kući vezane za njegovog brata.

Kako komentarišete Mišelov odnos sa Milicom, i da li bi vam bilo drago da budu zajedno i da vam upravo ona bude snajka?

Milica je totalno njegov tip devojke, i ona je tako plava i niska kao što on i voli. Njegova bivša je jako ličila na nju, ali mislim da on ne želi da se upusti u tu vezu jer je tu i Bora sa kojim je ona bila. Mi se nikada nismo mešali u njegov izbor, tako je i sada. ako on odluči da bude sa njom, mi ćemo biti srećni zbog njega - rekao je Saša za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišete njegovo učešće u Zadruzi i da li mu nešto zamerate?

Ništa mu ne zameramo, jako smo zadovoljni i ponosni na njega, on je pokazao da je jedan fin i kulturan momak - dodao je Saša.

Kako komentarišete njegov odnos sa Miljanom Kulić, i da li podržavate to što joj je sve oprostio?

Mislim da je postupio kako treba, on je njoj oprostio ali nije joj zaboravio što je jako bitno. Takve stvari se ne zaboravljaju - rekao je Mišelov brat.

U pabu gde Mišel provodi mnogo vremena, povela se priča o "Aferi Bujanovac" da li biste želeli da to prokomentarišete?

Ne, hvala vam puno na pitanju, ali ne želim da komentarišem nešto čemu nisam bio svedok! - zaključio je Saša.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.I.

#Zadruga