AKTUELNO

Šta je istina?

Sanja Stanković i Sandra Rešić su se osamile u Rajskom vrtu, kako bi porazgovarale o svemu što se dešava sa Stankovićevom. Pevačica je odlučila da očita bukvicu Sanji, a sve vreme ju je ispitivala o emocijama prema Anđelu Rankoviću i Franu Pujasu.

Iskreno mi reci. Svi su te napali u kući, da li misliš da je sa Anđelove strane samo drugarstvo? Da li osećaš da da flertuje sa tobom, žensko si? - pitala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda i jeste on, ali da ja nisam primetila. Nikad mi nije uputio neku reč, kao što momci muvaju - odgovorila je Stankovićeva, pa počela da priča o Franu:
Mene boli d*pe šta drugi misle, ja znam kako se osećam. Znam da Fran i ja nećemo biti zajedno, ali ne želim da ima loše mišljenje o meni - nastavila je Stankovićeva.
Ti si isforsirala tu priču nekako, rekla si da ti se sviđa. Nikad se nisi poljubila sa njim, a plačeš kao da imaš dvoje dece - govorila je Sandra, a Sanja je počela da plače.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što sam sebi dozvolila da se ponizim - nastavila je Sanja.
On nije pokazao ni gram emocije prema tebi. Zavaravaš se! - istakla je Sandra.
Ne znam sama sa sobom šta da radim - priznala je Stankovićeva.
Ja ne znam šta je sa ljudima u ovoj kući. Ako nešto ne želiš da radiš, ne radiš. Meni je Čorba isto rekao da ga privlačim, da sam vatrena. Ja od tada reč nisam progovorila sa njim. Posle toga, ja sam sa njim bila na "Ćao". Kad nešto nećeš, ti nećeš. Jovana neće sa Čorbom, ima momka, a leži sa njim. Ti isto, ako nećeš sa Anđelom, a sediš mu na čuperak. Smanji prisnost. Nema ležanja na njemu. Kad je u pitanju Fran, ne možeš ništa - poručila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da me mrzi (Fran) - govorila je Sanja.
Ako nećeš da plačeš svakog dana, imaš majku, ako hoćeš da imaš drugog momka... - nastavila je Sandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.