AKTUELNO

Pevačica ne krije svoje emocije prema ovom mladiću.

Pevačica Milica Pavlović, koja retko priča o privatnom životu i koja uvek nađe način da izvrda kada joj se postavi pitanje o dečku konačno je objavila fotografiju sa mladićem koji je osvojio njeno srce.

Ona je inače veoma aktivna na društvenim mrežama, gde često postavlja fotografije sa drugaricama i saradnicima, ali je ova objava malo drugačija od drugih.

Na njoj se može videti pevačica u zagrljaju muškarca koji joj je izgleda više od prijatelja, jer emotikoni koje je stavila u okviru objave na Fejsbuku govori više od reči.

Foto: Facebook

U okviru objave stroje samo poljubac i stidljive oči, što govori da je pevačica želela da ostane misteriozna, a ovo nije jedina fotografija na kojoj su njih dvoje zajedno.

Pre četiri dana ona je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je na večeri s njim i na njoj ga označila, otkrivši tako njegov identitet.

Izvesni Strahinja Mijailović i Milica uživali su na večeri u Barseloni, a i on je zajedničku fotografiju s njom objavio na svom profilu na pomenutoj društvenoj mreži, postavivši uz nju emotikon sa srcima u očima, što je još jedna potvrda da se pevačica konačno skrasila.

I komentari u kojima jedno drugom šalju poljupce dovoljan su dokaz da ljubav između njih, po svoj prilici, cveta.

Autor: V. T.

#Milica Pavlović

#dečko

#pevačica

'